'Toskana'da daha az risk', 500'de yol toprak kaymalarını ve selleri önlemeye başladığında

Undertaker

New member
Yüzlerce yönetici, sivil koruma gönüllüleri, itfaiyeciler, teknisyenler, mesleki emir temsilcileri ve hidrolik ve hidrojeolojik riskin önleme ve yönetim sisteminde yer alan birçok gerçek. Bu sabah Prato'daki Politama Tiyatrosu'nda “Toskana'da daha az risk. Sellere ve heyelanlara karşı yeni çözümler”, 10 aşamada eğitim süreci, ve web semineri arasında Toskana bölgesi tarafından desteklenen ve organize edilen 10 aşamada eğitim süreci vardı.

“Tuscany has made the priority between public works defense – said the president of the Tuscany Region Eugenio Giani – From the beginning of the year to today I have already proclaimed four states of emergency, in the face of exceptional gravity events connected to climate change, which have also changed the perception by people: if until a few years ago the citizens asked those who administered infrastructures or hospitals, today the priority, Independent, it is that of hydraulic and Hidrojeolojik risk güvenliği ve ortak ve koordineli bir yol.

“Bu yolla – bölgesel meclis üyesini çevreye ve arazinin savunmasına ekledi – bölge, topluluklarımızın güvenliğini artırmak için kentsel planlama, önleme ve acil durum sektörlerinde çalışanların 'araç kutusuna' koymaya çalışır. Ayrıca, tüm katılımcılar okulların katılımı sayesinde yapılan bir logo ile birlikte, şehir planlaması, gazeteciler tarafından yapılan doğru bilgilerle ilgili bilgilerle ilgili olarak, öğrencilerden oluşan bir yol açacak. Sürecin sonunda katılımcılara teslim edilecek sertifikalar “.

“Toskana bölgesine teşekkür ediyorum – Prato Ilaria Bugetti Belediye Başkanı – ve varlığı ile daha büyük bir huzurla herhangi bir felaketle karşılaşmamıza izin veren sivil Protezone sistemi. Formasyonun, bulunduğu, bu bölgenin, bu bölgenin tepkisini iyileştirebileceği, bu kongrenin tepkisini iyileştirebileceğini biliyoruz. Bölge değişti, hassasiyet.

“Giderek şiddetlenen atmosferik fenomenler karşısında – Susanna Npens'in sözleri, Poggibonsi Belediye Başkanı ve Anci Toscana Başkanı – aynı zamanda giderek daha derinlemesine bilgi içinde ortak olarak hizmet ediyorlar, bu yüzden bugün başlayan yollara çok isteyerek işbirliği yapmaktan çok mutluyuz. Yirmi ya da otuz yıl önce hayal kırıklığı için çok farklı bir yaklaşım vardı: Bugün hayali bir yaklaşım vardı. Toprak, ama biliyoruz ki, bu yeterli değildir, bu nedenle hem kentsel planlamada hem de kentsel yeşili hayal etmede ve daha önemli miktarlarda yağış ve dolayısıyla belirli beceriler ve çok fazla eğitim alabilen su toplama sistemlerini garanti etme yeteneğinde tutarlı olmalıyız.

“Toskana'da daha az risk” yolu Mart'tan Haziran ayına kadar rüzgar yapacak ve iklim değişikliği (27 Mart olayının (3 Nisan), argüman çöküş riski (3 Nisan), taşkınlardan (8 Nisan) zararlara (17 Nisan) zarar görme konusundaki diğer olayları görecek. iklim değişikliğine göre su. Mayıs ayında, belediye başkanlarına ve teknisyenlere yönelik hava acil durumuna göre sivil koruma sistemine adanmış bir web semineri ve toprak kaymaları ve sellerle ilgili bilgileri geliştirmek için araçlara odaklanan gazeteciler için bir seminer olmak üzere iki özel toplantı olacak.
Kursun sonunda katılımcılar, onu alanların inisiyatifin logosunu kullanmasına ve kendilerini heyelan riski ve seller konusunda kurulan bir varlık olarak tanımlamalarına izin verecek resmi bir sertifika alacaklar. Sertifikalar, 16 Haziran'da Via Cavour'daki Teatro della Compagnia'da Floransa'da yapılacak son bir etkinlik sırasında teslim edilecek.

“Toskana'da daha az risk, Başkan Giani, Monni Değerlendirme, Belediye Başkanı Bugetti ve Ani Toscana Başkanı, Giovanni Massini ve Bernardo Mazzanti, Toprak ve Sivil Koruma, Daniele Bigni'nin savunması için bölgesel sektörün, politnik, çok yönlü. Üniversite Vakfı'nda Milano'nun Politeknik Vakfı;