Mezopotamya
New member
Togg, seri üretime bir adım daha yaklaştı. Togg Gemlik Tesisi’ndeki boyahane suramı da tamamlandı. 5 gr/m2’den az “uçucu organik bileşen” salımı ile Türkiye’deki yasal sonun 9’da 1’i, Avrupa’daki yasal sonun ise 7’de 1’i bir kıymetle Avrupa’nın en pak boyahanelerinden bir olan tesiste boyasız denemelere de başlandı. Renk denemeleri öncesi son denetimlerini tamamlayan takımlar, birinci C-SUV gövdesinde boyasız provalarını gerçekleştirdi. Gemlik Tesisi’ndeki boyahanede bir daha sonraki evrede birinci boyalı deneme yapılacak.
Toplam 1 milyon adet araç üretmeyi planlıyor
Togg, 2022 yılının son çeyreğinde seri üretime hazır olacak. Togg’da, homologasyon testlerinin tamamlanmasının akabinde 2023 yılının birinci çeyreğinin sonunda C segmentindeki birinci araç olan SUV pazara çıkacak. Akabinde bir daha C segmentindeki Sedan ve Hatchback modelleri üretim sırasına girecek. Takip eden senelerda B-SUV ve C-MPV’nin de aileye katılmasıyla, tıpkı DNA’yı taşıyan ve 5 modelden oluşan eser gamı tamamlanacak. Togg, 2030’a kadar tek bir platformdan 5 farklı model üretimiyle toplam 1 milyon adet araç üretmeyi planlıyor.
Toplam 1 milyon adet araç üretmeyi planlıyor
Togg, 2022 yılının son çeyreğinde seri üretime hazır olacak. Togg’da, homologasyon testlerinin tamamlanmasının akabinde 2023 yılının birinci çeyreğinin sonunda C segmentindeki birinci araç olan SUV pazara çıkacak. Akabinde bir daha C segmentindeki Sedan ve Hatchback modelleri üretim sırasına girecek. Takip eden senelerda B-SUV ve C-MPV’nin de aileye katılmasıyla, tıpkı DNA’yı taşıyan ve 5 modelden oluşan eser gamı tamamlanacak. Togg, 2030’a kadar tek bir platformdan 5 farklı model üretimiyle toplam 1 milyon adet araç üretmeyi planlıyor.