Bu yüzden Berlin'de yine sınırlar var

Mezopotamya

New member
Gerçekten düşündüm, düşündüm ve planladım – ve yine de her şey ters gitti. Gerçekten her şey değil, çok önemli bir şey, bu yüzden çok yorucuydu. Ama birbiri ardına: yine büyük bir alışveriş gerekiyor, birçok eski boş şişenin birkaç haftada bir gitmesi gerekiyor ve birçok yeni tam şişe gerekli. Şimdiye kadar çok yaygın.

Bir Cumartesi seçiyorum çünkü evin önünde ücretsiz bir park yeri var ve kutuları boş şişelerle sürüklemem gerekmiyor. Dört kutu bagajda çok hızlı ve yakındaki bir süpermarkete gidiyor. Orada bir bariyer ile büyük bir otopark var, ama ben de girişin yanındaki yola park edebilirim.

Bu önemlidir. Çünkü satın aldıktan sonra, her zaman park biletinin kilidi kasetin kilidi açılmasını unutuyorum. Sonra bariyer açılmıyor, trafiği engelliyorum, dükkana geri dönmeliyim … sadece stres.

Bu sefer şanslı değilim, park yeri yok. Kısaca ikinci sıraya park ediyorum ve kutuları hızla patikaya yerleştiriyorum. O zaman şanslıyım: Girişten 200 metre uzakta olmayan yol kenarında bir park yeri piyasaya sürülüyor. Gerisi mükemmel çalışıyor. Yakında tam kutuları olan bir araba ile mağazadan çıkıyorum. Ama yolumda iki boş alışveriş arabası var; Ben sadece bunu yapıyorum. Tam olarak senin arasındayken, alışveriş sepetim duruyor. Sallıyorum ve sallıyorum. Hiçbir şey olmaz. Bisikletler hala duruyor. Mülk sınırının önündeki tekerlekleri 20 santimetre engelleyen bazı güvenlik teknolojileri var.

Artık hiçbir şey işe yaramaz – bu yüzden Berlin süpermarketleri alışveriş sepetlerini korur

Alışveriş sepetleri, sadece evsizlerle değil, çalınan bir maldır. İnternette kullanılan arabalar yaklaşık 49 Euro. Ayrıca en az 100 Euro'ya mal oldukları makaleler de var ve bir şube müdürü arabaların sürekli çalındığından, böyle bir şeyin 200 avroya mal olduğunu ve perakende zincirinden hasar istenmediğinden şikayet ettiğinde televizyonda bir katkı gördüm, ancak mağaza çalışanlarından ödeme yapması isteniyor.

Yani şimdi yeni bir güvenlik teknolojisi var, ancak Berlin'de yine, en azından alışveriş sepeti ile devam etmediği sınırlar var. Süpermarket için iyi bir şey, sadece su kutularını 200 metre sürüklemem gerektiğinde aptal. Buna ek olarak, bazı insanlar rahatsız oldular çünkü üç araba şimdi yollarını engelledi: ileri geri hareket etmediler, giymiyorlardı. Süpermarketin yan girişi tamamen engellendi. Dolayısıyla, yeni son alan güvenlik teknolojisinde hala iyileştirme için yer var.