Boy Blue, İngiliz hip-hop'u Lincoln Center'a getiriyor

B-Boy

Global Mod
Global Mod
“Muhtemelen harika bir şekilde, ama aynı zamanda kötü bir şekilde,” dedi Asante, Sandy'ye şov için yarattığı birçok parçanın saplarını veya yapı taşlarını vermeye karar verdi. “Bu yüzden teste gidip ona verdiğim bir rotanın şimdi birkaç vaka daha uzun olduğunu bulurdum,” dedi Sandy'yi güldürdü.

“Mikey'den çok şey öğrendim,” dedi Sandy. Şimdi Sandy bir bilgisayardaki bir müzik dosyasına bakabilir ve “Dalgalar, ritmin ne zaman geldiğini görün” dedi. Şimdi “sadece uğruna bir adım atmıyor,” dedi Sandy; Basta, döngüye, ritmin çeşitli şeritlerine koreografisi yaptı. “Koreografiyi açtılar,” dedi ve bugünlerde müziğe de uyarlandı.

Hackett de bu sürece girdi. (Tıpkı grubun uzun süredir örnek yöneticisi Nathaniel SB Affurim-Jones gibi.) “Jade ve ben birbirimizden atlıyoruz” dedi Sandy. Provada bir noktada, Hackett bir ayak çalışma dizisi yaparken bir el vergisi kombinasyonu oluşturmuştu. Sandy, ellerin ve ayakların bağlanması ve sonra odadan ayrılmasını önerdi. Ertesi gün geri döndüğünde ve sonuç “Dedim: 'Evet,” dedi başıyla başını sallayarak.

Ve böylece sorunsuz ve yuvarlak gitti. Sandy ve Hackett bir parçayı değiştirirdi ve Asante şöyle derdi: “Hayır, doğru gelmiyor.” Asante rotayı zevkine göre onarır ve onları hareket ettirmek ve “Hayır, doğru hissetmez” diyen koreografı geri verir.

Sonuçta, her üçü de sadece tanımlanabilecek bir şey bulmanın memnuniyeti ile tüm memnun, sert keşif keşiflerini iç çekecek kombinasyonları karşılayacaklardı. Daha sonra Tümü dedi: “Evet.”

Yaratıcı süreç doğal olarak şovun dokuz dansçısının en önemli olduğu diğerlerini içeriyordu. Dökümde bir zorluk, “döngüler” in çocuk mavisinin karakteristik hassasiyeti ile karmaşık bir koreografi yapabilen dansçıların, aynı zamanda birçok doğaçlama noktası içerdiğinden, serbest stil tarzında bireysel stil ve erdem göstermesiydi.