Yattara’nın gözyaşları: Ben de ağladım, annem de…

PeLe

New member
Yattara’nın gözyaşları: Ben de ağladım, annem de… Denizli Harika Amatör Küme kadrolarından Yeşil Çivril Belediyespor’da futbol hayatına devam eden İbrahim Yattara, Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin bir etkinliğinde konuştu. Futbola başlama öyküsü ve gençlik yıllarını anlatan Trabzonspor’un eski futbolcusu Yattara, annesiyle yaşadığı bir anıdan bahsederken gözyaşlarını tutamadı.

61Saat’in haberine bakılırsa, Yattara’nın genç yaşlarında annesiyle yaptığı bir konuşma futbol mesleğinde belirleyici oldu. Yattara “Bir gün dayanamadım, ağlamaya başladım. Menajerime ‘Avrupa’da oynamak istemiyorum, geri dönmek istiyorum’ dedim. Annemle konuştum, ben ağladım o da ağladı” dedi. Bu cümlelerden daha sonra gözyaşlarına hakim olamayan Yattara, maddi zorluk niçiniyle ailesinin geçimini üstlendiğini ve onlar için o periyot Avrupa’da kalması gerektiğini deklare etti.

20 YILLIK SIR

İki erkek çocuğu olduğu bilinen Yattara, 19 yaşında bir kız çocuğu olduğunu da deklare etti. 41 yaşındaki futbolcu, kızının annesinde kaldığını, annesini trafik kazasında kaybettikten daha sonra kızıyla birlikte İstanbul’da yaşadıklarını söylemiş oldu. Çok geç olsa da kızını yanına aldığını tabir eden Yattara’nın 19 ve 16 yaşlarında iki erkek çocuğu da bulunuyor. (61Saat)