Yakında eski bir şehir baletinin vahşi hayatı ve zamanları

B-Boy

Global Mod
Global Mod
Whelan ve şirketin sanat yönetmeni Jonathan Stafford, Ball’u tanıtmaktan heyecan duydular. Whelan, “O tam bir teknisyen ve bu klasik ve aynı zamanda çağdaş ve özgür – o bir araştırmacı, biliyor musun?” dedi. “Yönlendirmek ve yardım etmek için parmaklarınızın ucunda böyle bir dansçı olduğunda her zaman onu seversiniz. Dönüşebilirdi.”

Ball, geleceğinde oyunculuğa daha çok bakıyor. Amy Sherman-Palladino ve Daniel Palladino’nun The Marvelous Mrs. Ayrıca koreografiye de odaklanıyor: New Jersey Balesi için yaptığı ‘Purcell Suite’, Haziran ayında Kaatsbaan Kültür Parkı’nda sahnelenecek. Ve kişisel hayatı da bir araya geldi. City Ballet’te tanıştığı ve pandemi döneminde yakınlaştığı moda tasarımcısı Zac Posen ile nişanlandı.

Silahsızlandıran ve komik olan top, spontane bir galibiyet serisine sahip. Hayatının çoğu, kısmen uyuşturucu ve alkol bağımlılıklarından beslenen öngörülemez ve vahşiydi. (Kokainden hoşlandığını söyledi; beş yıldan fazla süredir ayık.) Ball’un çocukluğu bile alışılmışın dışındaydı. Bale eğitimine 4 yaşında Güney Carolina’da şu anda feshedilmiş Charleston Ballet Theatre’da başladı ve çocukken performans sergilemeye başladı. “Ben küçük bir çocuktum ve tüm bu yetişkinlerle turneye çıktım” dedi. “Gün içinde öğle yemeği molasında dansçılar beni yanlarına aldılar. Hepsi bir bara gitti.”

Yaklaşık 15 yaşındayken City Ballet’e bağlı School of American Ballet’te öğrenciyken disiplin cezası nedeniyle yurt ayrıcalıklarını kaybetti. Ailesinin desteğiyle bir apartman dairesinde tek başına yaşadığını ve kocasıyla birlikte iki oğlunu daha büyüttüğü Güney Carolina’dan annesinin onu düzenli olarak ziyaret ettiğini söyledi. Çok geçmeden tamamen kendi başınaydı. Annesi Vera Ball, “Gerçekten garip bir durumdu, ama evet, bunu yapmak zorundaydık” dedi.