Vitor Pereira: Oyunu denetim etmek zordu!

PeLe

New member
Vitor Pereira: Oyunu denetim etmek zordu! Harika Lig’in birinci haftasında Adana Demirspor’u deplasmanda 1-0 mağlup eden Fenerbahçe’de teknik patron Vitor Pereira, 90 dakikanın akabinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Döneme 3 puanla başlamanın ehemmiyetine vurgu yapan, ekip ve taraftar ismine epey memnun olduğunu lisana getiren Pereira, kendileri ismine hayli güç bir maç oynadıklarını belirtti.

Mesken sahibi ekip için fazlaca uygun bir atmosfer olduğunu tabir eden Pereira, şunları söylemiş oldu:

“Bizim de hafta içi kimi sorunlarımız oldu, maç sırasında da kimi sorunlar yaşadık lakin birinci yarı kalitemizi ortaya koyduk. Fakat bizde eksik olan bir şey vardı. Birinci yarıda ritmi ve topu müdafaayı biraz daha âlâ becermemiz gerekiyordu. Oyun hayli fazla geçiş oyununa döndü o denli olunca da oyunu denetim etmek bir zordu açıkçası.”

‘kimi vakit alanda acı çekmeniz gerekir’

İkinci yarıda ellerindeki tek forvetin sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldığını anımsatan Pereira, “Ama hakikaten ekip ruhunu fazlaca uygun bir biçimde alana yansıttık. bu biçimde anlarda alanda birlik olmanız gerekir. Çok çalışmanız gerekir. kimi vakit alanda acı çekmeniz gerekir, fedakarlık yapmanız gerekir. 3 puanla başlamak epey kıymetliydi sahiden çok memnunum grup ve taraftarlarımız ismine.” diye konuştu.

BASIN TOPLANTISI

Muhteşem Lig’in 2021-2022 döneminin birinci haftasında deplasmanda Adana Demirspor’u 1-0 yenen Fenerbahçe’nin teknik yöneticisi Vitor Pereira, “3 puanla başlamak hayli kıymetliydi sahiden hayli memnunum ekip ve taraftarlarımız ismine.” dedi.

Pereira, müsabakanın akabinde düzenlenen basın toplantısında, sahiden kendileri ismine fazlaca güç bir maç oynadıklarını belirtti.

Konut sahibi grup için epey âlâ bir atmosfer olduğunu tabir eden Pereira, şunları söylemiş oldu:

“Bizim de hafta içi birtakım sorunlarımız oldu, maç sırasında da kimi sorunlar yaşadık fakat birinci yarı kalitemizi ortaya koyduk. Lakin bizde eksik olan bir şey vardı. Birinci yarıda ritmi ve topu müdafaayı biraz daha âlâ becermemiz gerekiyordu. Oyun hayli fazla geçiş oyununa döndü o denli olunca da oyunu denetim etmek bir zordu açıkçası.”

İkinci yarıda ellerindeki tek forvetin sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldığını anımsatan Pereira, “Ama sahiden kadro ruhunu hayli güzel bir biçimde alana yansıttık. bu biçimde anlarda alanda birlik olmanız gerekir. Çok çalışmanız gerekir. kimi vakit alanda acı çekmeniz gerekir, fedakarlık yapmanız gerekir. 3 puanla başlamak hayli kıymetliydi hakikaten epeyce memnunum ekip ve taraftarlarımız ismine.” diye konuştu.

Serdar Dursun hastaneye gideceğini söyleyen deneyimli çalıştırıcı, “daha sonrasında durumunun ne olduğunu nazaranceğiz. Umarım ağır bir sakatlık değildir.” dedi.

KAYNAK: AA