Vincenzo Montella: Elimizden gelen en uygun şeyi yapacağız

PeLe

New member
Vincenzo Montella: Elimizden gelen en uygun şeyi yapacağız Adana Demirspor Teknik Yöneticisi Vincenzo Montella, Spor Toto Muhteşem Lig’in 34. haftasında 23 Nisan Cumartesi günü alanlarında Trabzonspor ile yapacakları maçı kazanmak istediklerini söylemiş oldu.

Montella, Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürdükleri kulüp tesislerinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Geçen hafta 4-0 kaybettikleri Kasımpaşa maçında birinci yarının istikrarlı oynandığını belirten Montella, Mario Balotelli’nin gördüğü kırmızı karttan daha sonra istikrarın rakipleri lehine bozulduğunu tabir etti.

Montella, Kasımpaşa karşısında 10 kişi kalmanın dezavantaj oluşturduğunu belirterek, şu biçimde konuştu:

“Kasımpaşa ikinci yarı Fenerbahçe ile birlikte en çok puan toplayan kadro. Son maçı bir kenara bırakmak lazım. Çok makûs bir performans gösterdik ve birkaç oyuncumuzu da kaybettiğimiz maç oldu. Baktığınızda geçen yıl eylül ayının başında birileri Adana Demirspor’un buralara geleceğine ve ligin bitimine 5 maç kala farklı maksatların peşinden koşuyor bulunmasına en müspet konuşan insan bile inanmayabilirdi. Buraya kadar hak ederek geldik. Hak ettiğimizi almak için de son şanslarımızı kullanacağız ve sonuna kadar gitmeye çalışacağız.”

“Trabzonspor ligin en yeterli takımı”

Cumartesi günü yapacakları Trabzonspor maçında büyük beklentileri bulunduğunu aktaran Montella, şöyleki devam etti:

“Şu ana kadar ligin en güzel ekibi olduklarını herkese gösterdiler. Ligde birinci sıradalar. Tahminen de hayli gerçek bir vakitte geliyor bu maç bizim için zira hezimetten geliyoruz ve tekrar ayağa kalkmak istiyoruz. Motivasyonlar bu üslup maçlarda zaten gelir. Biz bir yenilgiden gelerek ayağa kalkmayı daha epey istiyoruz. Elimizden gelen en güzel şeyi yapacağız. Bu şekil maçların her vakit kararı açıktır lakin biz de kendi performansımızı koymak istiyoruz. Mario Balotelli eksik, bu bir gerçek. Tahminen 1-2 maç ceza alacak. O yüzden biz elimizdeki futbolcularla hazırlanacağız. Biz buraya kadar birlikte geldik. Ona bakılırsa hazırlanacağız ve kendi maçımızı oynayacağız. Taraftarımızın sevgisini gördüm ve hissettim. Toplumsal medyadaki yorumları ve paylaşımları gördüm, teşekkür ederim. Başımız her vakit dik. Şayet bir insan yaptığı meslekte yüzde 100’ünü veriyorsa, sonuç ne olursa olsun başının her vakit dik olması lazım. Biz her vakit dimdik ayakta olacağız.”

Yunus Akgün: “Tek maksadımız Avrupa”

Orta saha oyuncusu Yunus Akgün de Kasımpaşa maçında istediklerini alana yansıtamadıklarını ve aldıkları yenilgiden dolayı üzgün olduklarını belirtti.

Trabzonspor maçını kazanarak yenilgisi unutturmak istediklerini vurgulayan Yunus, “Takım olarak güzel gidiyoruz. Tek maksadımız Avrupa. Son 3 maçta yeterli gidiyorduk, Kasımpaşa maçında istediğimiz kararı alamadık lakin lig epey güç artık. Son 5 maçımıza en güzel biçimde çıkıp kazanmak istiyoruz. Trabzonspor şu an şampiyonluğu bekliyor. Biz epeyce düzgün hazırlanıyoruz. Birinci maç hak etmediğimiz bir skor almıştık. Uygun oynamıştık ve sonuca yansıtamamıştık. Bu maçı kazanmak için her şeyi yapacağız. Bu maçı da taraftarımızın takviyesiyle kazanacağımızı düşünüyorum.” sözlerini kullandı.

Yunus, Galatasaray ile kontratının sürdüğünü anımsatarak, “Galatasaray’da kontratım devam ediyor. Şu an onu düşünmüyorum, tek maksadım Adana Demirspor’u Avrupa’ya götürmek. Bunun için çalışıyorum. Dönem bittiğinde neler olacak goreceğiz. Her kadronun oyun sistemi farklı oluyor. Ben Adana Demirspor’un oyun sistemine tam uydum diyebilirim. Olağan ki Galatasaray’a gittiğimde nasıl olacak? Orada teknik yönetici nasıl oynatıyor? Bunlar doğal ki değerli.” biçiminde konuştu.

Rassoul: “Trabzonspor maçından galibiyetle ayrılmak istiyoruz”

Defans oyuncusu Khadim Rassoul da Trabzonspor maçının kendileri için epey kıymetli olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

“Maçta elimizden gelen çabayı sergileyip galip gelmek istiyoruz. Kasımpaşa maçı hayal kırıklığıyla geçti. Almamız gereken dersleri aldığımıza inanıyorum. tekrar çalışıp Trabzonspor maçından galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Farklı bölgelerde oynama niçinim kendime olan inancımdan kaynaklı. Orta alanda oynamak benim için daha rahat. Ancak hocamız kalitemi biliyor, nerede misyon verirse orada forma giymek durumundayım. Benim için sorun değil. Oruç tutmanın benim açımdan motive edici olduğuna inanıyorum. Allah güç veriyor, oruç tutmaktan dolayı rastgele bir sorun hayatıyorum.