Victor Nelsson: Taraftarla aramda özel bir bağ var

PeLe

New member
Victor Nelsson: Taraftarla aramda özel bir bağ var Galatasaraylı futbolcular Victor Nelsson ile Berkan Kutlu, Altay maçının akabinde açıklamalarda bulundu.

Düzgün top oynadıklarını söyleyen Victor Nelsson, “Bir gol attık. Birinci yarıda üç dört fırsat bulduk. Bunlar da gole dönüşebilirdi. Bu futbol, kimi vakit atıyorsunuz kimi vakit atamıyorsunuz. İkinci yarı uğraş daha yüksekti. Gol yemedik. Önlemli oynadık. Bu dönem her maçta bu biçimde bir uğraş olmadı. Hoş bir galibiyet aldık ve İstanbul’a dönüyoruz” dedi.

Galatasaray ile içinde özel bir bağ olduğu yorumu üzerine ise Danimarkalı oyuncu, “Çok özel bir taraftarımız var. İnanılmaz olduklarını düşünüyorum. Hem düzgün hem makus vakitte takviye verdiler. Üzüldükleri vakit biz, oyuncular olarak bunu anlıyoruz. Onlarla özel bir bağım olduğunu biliyorum” sözlerini kullandı.

BERKAN KUTLU: BEKLENEN BERKAN’I GÖSTEREMEDİM

Altay maçını yorumlayan Berkan Kutlu ise, “Bugün hayli sıkıntı bir maç oldu. Altay’ı da tebrik ediyorum. Savaştık ve kazandığımız için hayli mutluyuz” dedi.

Kendi performansını yorumlaması istenen Berkan Kutlu, “Sezona istediğimiz üzere başlamadık. Ben de performansımızdan pek şad değilim. Bu toplulukta beklentinin ne kadar olduğunu biliyordum. Beklenen Berkan’ı göstermediğimin de farkındayım” sözlerini kullandı.