Vanspor Lideri Seyithan İzsiz istifa etti

PeLe

New member
Vanspor Lideri Seyithan İzsiz istifa etti TFF 2’nci Lig Kırmızı Küme’de uğraş eden Silahtaroğlu Vanspor Kulübü Lideri Seyithan İzsiz, dün akşam düzenlediği görüşmede Vanspor Taraftarlar Derneği Lideri Ercan Dülger, Gölkentiler Taraftar Derneği Lideri Nevzat Aslan, taraftarlar ve basın mensuplarıyla bir ortaya geldi. Eski kulüp lideri Servet Yenitürk, arkadaşları ve teknik Yönetici Saffet İşler’in ekipte çıkardığı problemlerden dolayı istifa ettiğini deklare etti.

Kulüpteki eski yöneticilerin kendisine kumpas kurduğunu ileri süren İzsiz şu açıklamada bulundu: “Bu memleketin muhtedirleri galiba birazcık bizden rahatsız oldular. Zımnî kapılar ardında benim işim olmaz. Ben arkadaşlarımla birlikte kulübün yaklaşık 6,5 milyon TL’sini ödedim. Benim hemşehrilerime helal olsun ve nihayetinde benim hiç bir talebim yok. Fakat siz gelin ve bizim bıraktığımız yerden alın. Biz gelmedilk evvel kulüp ligde kalınır mı deniliyordu. Lakin şu an kulüp dorukta. Önderle içinde yalnızca 2 puan var. Ben her ne yaptıysam bu kulüp için hakkımı helal ediyorum ve sizin de hakkınızı bana helal etmenizi istiyorum. Şu an ekibimizin kasasında 536 bin 370 lira bulunmakta. Teknik takım ve futbolcuların bütün maç pirimlerini, birinci taksitlerini, ikinci taksitlerini ödedik. Ödemediğimiz yalnızca kimilerinin ikinci taksitleri kalmış. Ekibin aralık sonuna kadar alacaklarıyla birlikte Vanspor’un bir kuruş borcu kalmıyor. Bunun yanında Vanspor’a 12 milyon pahasında bir tesis kazandırıyoruz. Belgemiz şu an Büyükşehir Belediyesi’nde, imzalandıktan daha sonra çalışmaları başlayacak. Ben buradan Servet Yenitürk ve arkadaşlarına sesleniyorum; Gelin grubu kaldığı yerden şeffaf bir biçimde devam ettirin. Bugünden itibaren de ben Vanspor Başkanlığı’ndan istifa ediyorum.” (VAN-DHA)