Transformatör: Twyla Tharp gelecekte kendinizi daldırır

B-Boy

Global Mod
Global Mod
Ve sonra Memoli'nin dansı 50'li yıllarda olduğu bir zamana bağlayan ve klasik teknolojiyi keşfetmek, hareketle denemek için – mekansal, ritmik ve birbiri ardına. Yeniden keşfetti: preparatlar, vücudun gevşek bir tepesini klasik bir merkezle birleştirdi ve torku daha fazla süspansiyon sağlamak için kullandı.

2024'te Tharps Tour'u çevirmek için Graham şirketinden ayrılan Memoli, önce videolara baktığında, ilk düşüncesinin şöyle dedi: “Vay canına, nasıl böyle hareket edebilir?”

Memoli ve Tharp, bu doğaçlamalardaki adımları ifade materyaline dönüştürmek için birlikte çalışmışlardır. Memoli, daha fazla ağırlık ile hareket etmesi, havuzunu kaldırmak yerine düşürmesi için bir meydan okuma olduğunu ve kaldığını söyledi. Graham modern ve topraklanmıştır, ancak Tharp'ın yaklaşımı farklıdır. Bir gün, Tharp Memoli su dolu bir sünger gibi hissetmek istedi. “Dedi” Kendimi zor hissediyorum, “dedi Memoli. “Graham'a dans ettiğimde asla zor hissetmiyorum. Asla. Ayak bileklerim ve ayaklarımda çok çalıştı. “

“Dürtüimin bazen vücudumdan değil hayal gücümden başlaması gerektiğini öğrendim.”

Yüzde 100 her şeyi aramak yerine, odağına odaklanmayı öğrendi. “Bana her zaman söylediği bir şey: 'Olma. Seyircinin onlara gelmesine izin verin. Geleceksin. Ona güven. “”

“Diabelli”, “Slackide” dan daha fazla rüya Akış yeteneğini vurgulayan bir ara dünyada gerçekleşir. “Slackide”, ayrıca camda, “üst odada” darbesi yoktur. Bunun yerine, nehir ve dönüşüm fikrini içerir. Selin ortaya çıkmadan önce durduğu zamandan sonra, Tharp'ın dışarı çıkacağını söylediği an.