Trabzonspor, İsmail Köybaşı ile kontrat imzaladı

PeLe

New member
Trabzonspor, İsmail Köybaşı ile kontrat imzaladı İstanbul’da Trabzonspor’un kamp yaptığı TFF Hasan Doğan Ulusal Kadrolar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde düzenlenen ve kulüp lideri Ahmet Ağaoğlu’nun da yer aldığı merasimde, 32 yaşındaki futbolcu İsmail Köybaşı ile 2+1 yıllık mukavele imzalandı.

Lider Ahmet Ağaoğlu, imza merasiminde yaptığı açıklamada, İsmail Köybaşı’nın karakterli bir oyuncu olduğunu belirterek, transferin gerçekleştirilmesi sürecindeki yardımlarından dolayı Çaykur Rizespor Kulübü Lideri Tahir Kıran’a teşekkür etti.

Çok kuvvetli ve şampiyonluğu hedefleyen bir çabanın içerisine girdiklerini ve önlerinde fazla da bir süre kalmadığını söz eden Ağaoğlu, “Hocamızın da talepleri doğrultusunda, takım yapılaşması manasında ortamıza hayli değerli oyuncular katıldı. Sen de en son katılanlardan ve değerli oyuncularımızdan birisin. Futbol geçmişini biliyoruz ancak tahminen de bu sene geçmişte verdiğin uğraşlardan fazla fazlasını isteyeceğiz ve bekleyeceğiz. Bu doğrultuda bizim sana olan itimadımız tam” diye konuştu.

Ağaoğlu, “Mücadelemiz sıkıntı, yolumuz çetin lakin bunu başarabilecek güce sahip bir takım oluşturduk. Allah yardımcın olsun. Sakatlık vermesin. Başarılı olman en büyük temennimiz” sözünü kullandı.

‘BU TECRÜBE İÇİN SABIRSIZLANIYORUM’

İsmail Köybaşı da kendisine güvendikleri için Trabzonspor Kulübü Lideri Ağaoğlu’na teşekkür etti.

Ağaoğlu’nun konuşmasının kendisini heyecanlandırdığını vurgulayan Köybaşı, “Bu ailede başarıyı sağlayacak başta siz, hocalarımız ve teknik grupta yer alan her insanın bu mevzuda bir olacağını ve bizi muvaffakiyete götüreceğine inananlardan biriyim. Bu tecrübe için sabırsızlanıyor ve gururlanıyorum” dedi.