Toskana, karbondan çıkma zorluğuna hazırlanıyor ve belediyeleri oluşturuyor

Undertaker

New member
Meclis Üyesi Monni ve aşağıda Başkan Giani, Compagnia Tiyatrosu'ndaki toplantı sırasında

Toskana bölgesinin Kaynak Kurtarma Ajansı, manzaraların hazırlanması, sürdürülebilir enerji ve kira için eylem planları üzerinde çalışmak zorunda kalacak kamu idarelerinin yöneticileri ve teknisyenleri için tasarlanmış ücretsiz eğitim kursu tarafından rezerve edilebilir. Bu, Toskana bölgesi tarafından hazırlanan önemli bir eğitim kursu ve ilk vatandaşları ve bunların teknik destek personeli araçlarını, deneyimlerini ve gelecekteki eylemleri en iyi tartma yönergelerini sağlamayı amaçlayan kaynakların bölgesel ajansının geri kazanılmasıdır. Toskana, 2030 yılına kadar en az yüzde 50 CO2 emisyonlarını azaltma ve iklim değişikliğini zıtlaştırmak ve bölgeleri dahil ederek ve yerel makamların önleme ve arazi savunma eylemlerini planlamak zorunda kalacakları araçları oluşturmalarına yardımcı olarak hazırlanmak ve elde etmek istiyor.

Toskana'daki karbonizasyon ve iklim değişikliğine karşı mücadele politikaları üzerindeki nokta dün, Toskana bölgesi tarafından düzenlenen bir toplantı ve bölgesel ajansın toparlanması (ARRR) tarafından yapılan bir toplantıda, eski ve UPI ile işbirliği içinde, belediye ve upi ile işbirliği içinde, belediye ve upi ile işbirliği yapıldı. 'İklim25' vesilesiyle, yerel makamların yöneticileri ve teknisyenleri için eğitim ve çalışma yolunun başlangıcına ek olarak, arrr tarafından geliştirilen yönergeler sunuldu ve belediyelerin manzaraların hazırlanmasındaki eylemine, Tuscy'nin Gelecek yılına kadar karbonhidratlaşmasının nihai hedefi ile sunuldu.

“Toskana zaten yenilenebilir kaynaklardan kaynaklanan cumhurbaşkanı Eugenio Giani'den elektriğin% 50'sinden fazlasını kullanıyor-ama bizim konuşmamızda bu seviyeyi daha da büyütmek, temiz enerjinin avangard bir avantaj garde olmak istiyoruz. Bitkiler ve bu planlardan doğacak olan dispersiyonun sınırlaması.

“Ekolojik dönüşüm – dedi Monia Monni meclis üyesi – bölgemiz için büyük bir fırsattır, ancak aynı zamanda doğru bir dönüşüm olmalıdır. İnsanlar üzerindeki etkilerini düşünmeden sürdürülebilirliği düşünemeyiz. Peyzajlar, iklim krizinin zorluğuna, daha sağlıklı bir şekilde, daha sağlıklı bir şekilde, daha sağlıklı bir şekilde, daha sağlıklı bir şekilde, daha sağlıklı bir şekilde, daha sağlıklı bir şekilde, daha sağlıklı bir şekilde katkıda bulunmadıkları için, en fazla zaman daha fazla, daha fazla, daha fazla, daha fazla zaman, daha fazla zaman, daha fazla zaman, daha fazla zaman, daha fazla zaman, daha fazla zaman, daha fazla zaman, daha fazla zaman, daha büyük bir fırsatla birlikte, daha fazla zaman, daha fazla zaman, daha fazla zaman, daha fazla zaman, daha fazla olan bir fırsat değildir. Tabii ki, bölgesel ajansımız ARRRR, belediyelerimize ve teknisyenlerimize karbonhidratlama zorluğuyla daha iyi yüzleşmek için değil, aynı zamanda en savunmasız toplulukları korumak için araçlar vermek için teşekkür ediyorum.

“Bunun gibi bir dönemde – Bölgesel Kaynak Kurtarma Ajansı Direktörü Stefano Bruzzese – birbirlerini endişe verici bir süreklilikle takip eden yoğun ve zararlı atmosferik olaylarla karakterize, bölgeyi tasarlamaya çalışmak ve şu anda açık iklim değişikliğine karşı koymak için gücümüzde herhangi bir eylemi aktive etmek her zamankinden daha önemlidir. Sürdürülebilir enerji ve iklim için eylem planları. “Karbon emisyonlarını korumak – Stefano Bruzzese'ye devam eder – ve aynı zamanda, bölgeleri iklim değişikliğine kıyasla esnek hale getirmeye başlamak, planları kendileri ayrıntılı olarak, anlamak ve yönetmek için gerekli araçlarla ilgili tüm aktörleri sağlamak için tasarlanmış, ajans, ilave olarak verilen lakeslerin gelişimine yönelik yönergeleri işleyecek, tüm aktörleri sağlamak için tasarlanmıştır.

İşte Eğitim Kursu Programına danışın ve kayıt: https://www.arrr.it/tecla-transition-colological-pon-el-el- adaptasyon