Tolga Ciğerci: Beşiktaş maçında takımda olmak istiyorum

PeLe

New member
Tolga Ciğerci: Beşiktaş maçında takımda olmak istiyorum MKE Ankaragücü’nde yeni transfer Tolga Ciğerci, Eryaman Stadyumu’nda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Sarı lacivertli kulübe transferini pahalandıran Ciğerci, “Önceden bir görüşme olmuştu. Futbolda kimi vakit hususlar uzayabiliyor, bende de o denli oldu. Görüşmelerimiz epeyce uygun geçti, gayelerimizi konuştuk. Gayelerimiz tıpkı olduğu ve katkı sağlamak istediğim için burayı tercih ettim. Ankaragücü büyük bir topluluk, taraftarları epey büyük. Burada nitekim oynamak istiyorum” dedi.

“ÖMER HOCA ÇOK KIYMETLİ VE ÂLÂ BİR HOCA”

Öteki teklifler de aldığını lakin teknik yöneticinin tercihinde büyük değere sahip olduğunu aktaran Ciğerci, “Ömer hocayı daha öncesinden de tanıyordum lakin daha evvel çalışmak nasip olmadı. Kendisiyle görüşmemiz oldu ve müspet geçti. Kendisi hayli pahalı ve uygun bir hoca” diye konuştu.

“FİZİKSEL OLARAK ÂLÂ HİSSEDİYORUM”

Tolga Ciğerci açıklamalarına şöyleki devam etti:

“Beşiktaş maçında takımda olmak istiyorum. Kendimi fizikî olarak düzgün hissediyorum lakin grup egzersizinin da gerekli olduğunu düşünüyorum. Genel olarak ben bu biçimde durumlara epey çabuk alışan bir oyuncuyum ve fazla eza çekeceğimi düşünmüyorum.”