Sörloth’tan Beşiktaş sorusuna net yanıt!

PeLe

New member
Sörloth’tan Beşiktaş sorusuna net yanıt! Real Sociedad formasıyla 37 müsabakada 6 defa fileleri havalandıran Sörloth için Üstün Lig’den Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın devrede olduğu sav edilmişti.

Beşiktaş Sportif Yöneticisi Ceyhun Karı da Sörloth savlarını doğruladı. Yararı, “Sörloth için Real Sociedad’ın opsiyon hakkı sürüyor. Bunu kullanıp kullanmayacakları bilinmez. Bu durum biraz daha mayıs ayında belirlenecek işler. Sörloth farklı farklı liglerde kendisini denedi. Premier Lig deneyimi de bulunuyor” tabirlerini kullanmıştı.

“SEZON SONU NELER OLACAĞINI GÖRECEĞİZ”

Beşiktaş’a transferi hakkında İspanyol basınına röportaj veren Sörloth, “Real Sociedad’da devam edecek misin?” sorusuna, “Bilmiyorum, bunu dönem sonuna bırakacağım. Şu anda bunu düşünmüyorum, yalnızca yeterli idman yapmak ve kulüp için en düzgününü yapmakla ilgileniyorum. Dikkatimi dağıtmak istemiyorum, şu anda odaklandığım şey oynamak ve elimden gelenin en güzelini yapmak. Tüm bunlarla ilgilenen menajerlerim, %100 futbola, oynamaya ve gol atmaya odaklanmak istiyorum. Sezdaha sonrasında konuşup neler olacağını goreceğiz.” formunda karşılık verdi.

“AJANSIM HALLEDECEK”

“Leipzig ile görüştün mü?”
sorusuna da yanıtlayan Norveçli golcü, “Bilmiyorum, yalnızca futbol oynamak istiyorum. Gerisini benim ajansım halledecek. Real’e odaklandım ve mümkün olduğunca yardım ediyorum.” dedi.

“CEYHUN KAZANCI’YI GÖRMEDİM”

Röportajın sonunda “Beşiktaş Sportif Yöneticisi Ceyhun Çıkarı seni bundan öncelik olarak görüyor. Ne düşünüyorsun?” halinde gelen soruya Sörloth, “hiç bir fikrim yoktu. Onu görmedim. Bu tıp haberlerle vakit kaybetmek istemiyorum. Israr ediyorum, dönem sonunda konuşacağız. Transfer konusu menajerlerimin yürüttüğü bir olay. Bir fikrim yok.” diyerek yanıtladı.

KAYNAK: SKORER