Sergen Yalçın: Beşiktaş topluluğu haddini bildirir

PeLe

New member
Sergen Yalçın: Beşiktaş topluluğu haddini bildirir Beşiktaş Teknik Yöneticisi Sergen Yalçın, Haber Global’de Candaş Tolga Işık’ın sunduğu “Az Evvel Konuştum” programının konuğu oldu.

Sergen Yalçın transfer, ekibin son durumu ve izleyenlerin gündeme dair sorularına cevap verdi.

“MİLLİ GRUPTA HOCAMIZA VE OYUNCULARIMIZA TAKVİYE OLMALIYIZ”

“İşler güzel giderken kimseye gereksiniminiz olmuyor. Rutin gidiyor esasen. Taraftarın, topluluğun, halkımızın takviyesine zahmette gereksinim oluyor. Teknik Yöneticilerin yani. Sorunlu süreçten geçiyoruz. Hocaya dayanak olmalıyız. Futbolda her vakit işler güzel gidecek diye bir kural yok. Konuşmayı, kaos ortamı yaratmayı epeyce seviyoruz.”

“BEŞİKTAŞ TOPLULUĞU SANA HADDİNİ BİLDİRİR”

“Uilenberg, TFF tarafınca çağrılmış bir insan. İşi hakem yetiştirmek. Bu adam Almanya’ya gidip B.Münih’in hocası hakemler üzerinde baskı yaratıyor diyor mu? Bu arkadaşa birileri bir şeyler fısıldamış. “Uilenberg denen arkadaş Beşiktaş topluluğunu karşısına alıyor. Beşiktaş topluluğu sana haddini bildirir! Onu bil bir defa”

“TFF UİLENBERG’İN İŞİNE SON VERMELİDİR”

“TFF, derhal Uilenberg’in işine son vermelidir. Aksi biçimde bu arkadaş taraftır. TFF, bu arkadaşı bünyesinde tutarsa benim için o da taraftır. Bu açıklamadan daha sonra ben hakem topluluğundan çekiniyorum Beşiktaş Teknik Yöneticisi diyor. Bu laf Beşiktaş topluluğuna söylemiştir. İsmin değeri yok. Beşiktaş Teknik Yöneticisi diyerek o camiayı karşına alıyorsun. Bu konu sana daha sonrasında düşünce yaratacak. Sen açıklamayı yaparken bunun sonunu düşünmüyor musun? Ben artık hakem topluluğundan çekiniyorum. Artık kulübede oturur, maç izlerim oluşan bu ortamdan daha sonra.

“PJANIC İLE FACETIME ÜZERİNDEN KONUŞTUM”

Pjanic’i ben almadıysam kim aldı? Ghezzal’ın menajerleri aradı. Pjanic’in durumunu söylemiş oldu. Latife mı yapıyorsunuz? dedim. Yok dediler. Sonuçta geçen sene 60 milyon euro’ya gitti. Dediler bu biçimde bir durum var. Konuşalım çabucak. Menajeri de yanımdaydı. Facetime üzerinden knouştum. Birinci sorduğum soru, bize gelmek istiyor musun. Oyuncudan o denli bir elektrik aldım ki, bu biçimde gel dedim. Bu kadar.

“FUTBOLCULUK ÇOK KOLAY”

“İkinci olsan başarısızsın. bu biçimde bir iş olur mu? O yüzden güç bir iş yapıyoruz. Bu kadar biliyorsanız niye teknik yönetici olmadınız? Al bir doküman geç otur yap. Hocalık bu kadar sıradanse buyur. Futbolculuk epey kolay. Binersin arabana, idmana gidersin. daha sonra idmandan çıkarsın nereye gidersen gidersin. Teknik yöneticilik o yüzden daha güç.”

“ABOUBAKAR’A SİHİRLİ BİR DEĞNEK DEĞMİŞ”

Aboubakar sakattı. Gittiği yerde oynuyor mu? bu biçimde bir sihirli değnek değmiş. Demek bir anda düzgünleşti. Orada havalar sıcak ya, sıcak adalelere uygun geliyor. Zor olsa ne fark eder, kolay olsa ne fark eder. Oyuncuları yönetim etmek bizim işimiz, onun için teknik yöneticilik yapıyoruz. Bir oyuncu oynamıyorsa bir niçini vardır.

“107 KM KOŞARSAK SORUN BAŞLAR”

“Şampiyonlar Ligi’nde niyetimiz çıkıp, savaşmak ve kazanmak. O tempoya ayak uydurmamız lazım. Dortmund 118 km koşar da ben 107 km koşarsam sorun başlar. Ben o seviyeyi yakalarsam, dişe diş oynarsam benim bahtım olabilir”