Rıdvan Dilmen: Türk futbolu pak oynanmıyor

PeLe

New member
Rıdvan Dilmen: Türk futbolu pak oynanmıyor Fenerbahçe, Üstün Lig’in 18. haftasında deplasmanda Fatih Karagümrük ile 1-1 birliktee kaldı. Sarı-lacivertlilerin maçın 38. dakikasında 9 kişi kalan Karagümrük’e karşı üstünlük sağlayamaması taraftarın reaksiyonuna niye oldu. TRT Spor’da konuşan Rıdvan Dilmen, maçın akabinde Fenerbahçeli futbolcuların performansı eleştirdi.

Dilmen’in açıklamaları şöyleki:

“Tartışılmaya niye olmayan bir penaltı. Caner ne dedi raporlardan bakılır. Fenerbahçe dönem basında olmadığı kadar topa hakim. Karagümrük artta pas yapan bir ekip. Bir kaç deneme daha sonrası karşı karşı kaldı ve Karagümrük golü buldu. Fenerbahçe’nin rakiplerine top vermeyeceğini düşünüyorum yeni formatında. 11-9 olarak oynamakta kolay değil.”

“Fenerbahçeli oyuncular hocadan dolayı bu biçimde oynayamıyordu”

Biz oyunu bu biçimde oynuyorduk ancak hocamızdan dolayı oynayamıyorduk diyebilir Fenerbahçeli futbolcular. Birinci yarıda Karagümrük kontra oynuyordu golü buldu. Bir kaç Fenerbahçe durumu vardı bir tane de penaltı. 11-9 hadisesinin avantajını kullanmak için Fenerbahçe çift forvete dönebilir. Değişiklik olmadan da kazanabilirsin ancak daha çabuk sonuç almak için olabilir. Fenerbahçe’nin yüzde 99 puan kaybetme talihi yok üzere görünüyor. Kadro uçacak değil natürel ki yeni hoca gelse de. Gelecek teknik yöneticinin ismi fazlaca değerli. “

Fenerbahçe’yi ne hale getirdiler

Koskoca Fenerbahçe’yi ne duruma düşürdüler. Gam yok, ruh yok, maç bitse de gitsek havasındalar. hiç bir biçimde mazereti yoktur. Ne Pereira, ne de Ali Koç. Bugünün tek sorumlusu oyuncular. Futbolcularında bir bakması lazım. 8 bireye karşı top oynuyorsun. Taktik tahlili insanlara hürmetimden dolayı yapmıyorum. Bu maç 4 dakika falan uzamaz. 7 dakika uzar bu maç.

“Trabzonspor uçakta horon oynuyor”

“Trabzonsporlular uçakta “horon” oynuyor. O kadar iştahlılar. Fenerli oyuncular alanda futbol oynayamıyor. Fenerbahçe 11’e 9 oynadı, rezil oynadı, gamsız oynadı, sana ne bundan Erkan Özdamar, niye vermiyorsun kemiksiz golü… Serdar Dursun’un golünde faul filan yok.”

“TFF’ye çağırsınlar her şeyi anlatayım”

“Türk futbolu muhakkak temizlenmeli. Beni TFF’ye çağırsınlar her şeyi anlatayım. Bir hakemi cezalandırıyor ötekini cezalandırmıyorlar. Fenerbahçe – Beşiktaş maçında orta hakem Fırat Aydınus ceza alıp bu hafta maç alamıyor lakin o maçın VAR hakemi misyon alıyorsa, o maçtaki penaltı konumunda VAR hakemi Fırat Aydınus’a ‘İzle hocam’ diye çağırmış lakin Fırat Aydınus olmayan penaltıyı vermiştir. Fenerbahçe – Beşiktaş maçının VAR kayıtlarını dinlesinler. daha sonrasında Türk futbolu temizlensin.”

“Löw’ün geleceğini zannetmiyorum”

Löw’ün gelme ihtimali olduğunu pek düşünmüyorum. Gelmesini de epey da çok istemem. aslına bakarsanız Adanaspor’da tarih yazmış küme düşmüştü.