Penaltıyı dışarı atan Muhammet Demir: Orada epeyce tuhaf hisler ortasındaydım

PeLe

New member
Penaltıyı dışarı atan Muhammet Demir: Orada epeyce tuhaf hisler ortasındaydım Göztepe maçında, skor 1-1’ken fair-play için penaltıda topu dışarı atan Gaziantep Futbol Kulübü futbolcusu Muhammet Demir, maçın akabinde açıklama yaptı.

Beinsports’a konuşan Demir, “Normal geçen bir maçtı lakin son 5 dakikası fazlaca tuhaf ve enteresandı. Zira Göztepe kadrosu en nihayetinde gol attı. Lakin bunun üstüne ekip küme düşecek bulunmasına karşın gol atmamız için bize müsaade de ettiler. 1 dakika daha sonra da penaltı kazandık” sözlerini kullandı.

“Bizim gol atmamıza müsaade vermeselerdi bence penaltı durumu da penaltı da olmayacaktı” diyen Demir, “Orada epeyce tuhaf hisler ortasındaydım. Onların bize gösterdiği fair-play üzerine, onları burada küme düşürmek bize yakışmaz diye düşündüm. Kendi adıma bu biçimde bir karar verdim, birlikte karar verdik” biçiminde konuştu.

Muhammet Demir, “Bireysel bir karar mıydı, kulübeden gelen bir karar mıydı? Zira o sırada tribünler de ‘dışarı’ diye bağırıyordu” sorusuna şu cevabı verdi:

“Açıkçası biz ekip ortasında birlikte bir karar aldık. Tabi her şey etken lakin bilmiyorum biraz tuhaf, ben hala tuhaf hissediyorum. Fakat hiç pişman değilim. Biz 3 puan için buradayız. İdaremizden, hocamızdan özür dilerim lakin bunu yapmak zorundaydık, bu biçimde hissettik, bu biçimde karar verdik.” (HABER MERKEZİ)