Osman Şahin: Tabirin son damlasına kadar…

PeLe

New member
Osman Şahin: Tabirin son damlasına kadar… Hatayspor’un, TFF 3. Lig grubu Ofspor’dan transfer ettiği 23 yaşındaki sol kanat oyuncusu Osman Şahin, ekibinin yeni dönem hazırlıklarını sürdürdüğü Erzurum’un Palandöken Dağı eteklerindeki Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde yaptığı açıklamada, Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da futbol hayatına başladığını hatırlattı.

O devirde mesleğine Erzurum’da devam edemeyeceğini düşündüğünü tabir eden Şahin, “Erzurum benim için dönüm noktası oldu. Mehmet Altıparmak ile birinci profesyonelliğe adım atım. daha sonra daima kiralık yollanmaya başladım. Bu da daima olunca Erzurum’dan ayrılma sonucu aldım.” diye konuştu.

“Terimin son damlasına kadar formayı giyeceğim”

Geçen dönem devre içinde Ofspor’a gittiğini ve burada güzel bir dönem geçirdiğini aktaran Şahin, şunları kaydetti:

“Bundan dolayı fazlaca kadro beni istedi. Geçen dönem fazlaca güzel bir muvaffakiyet yakalamış olması, ileriye dönük bir kadro olduğunu ve benim için bir dönüm noktası olacağını düşünerek Hatayspor’a geldim. Gençlere yönelik burada yapılanma var. Amaçlarımıza burada daha da süratli ilerleyeceğimizi düşünüyorum ve o yüzden burayı tercih ettim. Hatayspor’a gelmemin büyük bir hissesi Ömer Erdoğan üzerine. Zira o da genç ve geçen dönem epey uygun bir muvaffakiyet yakalamış hoca. Benim de mesleğimde ve gelişimimde fazlaca faydalı olacağını düşündüğüm bir hoca. Bu kadronun formasını giymek benim için hayli gurur verici bir şey olacak. Hatayspor’da elimden gelenin en uygununu yapmaya çalışacağım, tabirin son damlasına kadar formayı giyeceğim.”

Harika Lig’de mesleğinde iki maçta forma giydiğini hatırlatan Şahin, bu dönem elinden geldiğince forma giyerek teknik yönetici Ömer Erdoğan’a yardımcı olmak istediğini lisana getirdi.

Şahin, genç yaşta Harika Lig’de forma giyecek olmasının kendisini fazlaca heyecanlandırdığını belirterek, “Sonuçta burada alt liglerden gelip oynayan fazlaca arkadaşımız var. Ben de burada forma giyeceğimi düşünüyorum. En büyük maksadım şu anda Hatayspor’da oynamak. İnşallah bu formayı en düzgün biçimde giyerim. Liderimize ve hocamıza mahcup olmamak istiyorum.” diye konuştu.

“Bu sene de daha düzgün bir Hatayspor izleyeceğiz”

Geçen dönem Hatayspor’un ön üçlüsünün fazlaca uygun olduğunu aktaran Şahin, şu sözleri kullandı:

“İnşallah bu sene de daha düzgün bir Hatayspor izleyeceğiz. Aslında ben gol atmaya geçen dönemden başladım. İnşallah burada da sürdürmeyi düşünüyorum. Burada gol atmak benim için farklı bir zevk olacak. Burada gol attıktan daha sonra önün açılıyor. Sonuçta ben de grupta oynayabilirim diye düşünüyorum. Yeni bir kan düzgün gelecektir, zira biz genciz. Ekibin menfaatlerine gençlerin daha düşkün olduğunu ve bu forma için daha fazlaca gençlerin çalışacağını düşünüyorum. İnşallah Hatayspor’a düzgün geleceğiz ve kadronun menfaatleri doğrultusunda hareket edeceğiz.”

Kadroda hoş bir aile ortamı olduğunu da değinen Şahin, kampta hem fizikî tıpkı vakitte mental olarak âlâ çalıştıklarını ve meyvesini dönem ortasında alacaklarını da kelamlarına ekledi.

KAYNAK: AA