Omron, Win Eurasia 2022’de üretimin geleceğini gösterecek

Mezopotamya

New member
Omron, Win Eurasia 2022’de önümüzdeki 10 yıl için üretim evriminin istikameti olarak belirlediği ‘i-Automation’ın (Omron’un üretim inovasyonu konsepti) gelecekteki biçimini sergilemeye hazırlanıyor.

İ-Automation, Omron standında gerçek bir fabrika yerini yansıtan yeni bir tasarım ile otomasyon konseptinin üç temel ögesini (akıllı, entegre ve interaktif otomasyon) iştirakçilere gösterecek.

Omron Türkiye Genel Müdürü Bengi Pekmezoğlu yaptığı açıklamada, “Omron esnek üretim sunmanın yanı sıra iş gücü güvenliği, eser kalitesi ve sürdürülebilirlik sağlamaya odaklanıyor. Innovative-Automation konseptimiz çerçevesinde Win Eurasia’daki 2. salon D100 ana standımız ve 5G Arenadaki D190 standında Omron’un endüstride dijital dönüşüm çerçevesinde geliştirdiği inovatif otomasyon teknolojilerini yerinde görme fırsatını sunacağız” dedi.

Pekmezoğlu, fuarda ayrıyeten ziyaretçilerin robotik, makine görsel kontrolü, yapay zeka ve data bilimine dayalı üretim tesislerinin inovatif tahlillerini deneyimleme fırsatı bulacağını da kaydetti.

Robotik Otomasyon, Win Eurasia 5G Arena’da

Omron olarak misyonlarının, hayatı güzelleştiren endüstriyel otomasyon tahlilleri oluşturmak olduğunu kaydeden Pekmezoğlu, “Temel algılama ve denetim teknolojilerimize yapay zeka ekleyerek sanayi 4.0’a uyumlu akıllı fabrikalar ve inovatif eserler geliştirilmesine imkan sağlayan ileri teknolojileri sunuyoruz. Fuarın 5G Arena’da D190 standında, Omron’un gelişmiş robotik tahlillerini 5G Özelleştirilmiş Taşınabilir Şebeke teknolojisiyle çalışırken bakılırsabilirsiniz” diye konuştu.

Akıllı Hücre Üretim Sınırı birinci sefer Avrupa fuarında

Verimli, yüksek kaliteli montaj ile üretimi destekleyen yenilikçi denetim, bilgi ve üretim sistemi olarak tanımlanan Omron’un yeni Akıllı Hücre Üretim Sınırı Avrupa fuarlarında birinci sefer ziyaretçilerle buluşacak.