Necla Güngör: Türk bayanı fazlaca kuvvetli!

PeLe

New member
Necla Güngör: Türk bayanı fazlaca kuvvetli! Maçın akabinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Türkiye Ulusal Ekip Teknik Yöneticisi Necla Güngör, takviyelerinden dolayı Mersin halkına teşekkür etti.

Çok değerli bir 3 puan aldıklarını vurgulayan Güngör, “Çünkü Almanya’dan aldığımız yenilgi daha sonrası bu morale epey gereksinimimiz vardı. Üst sıralarda kalmamız için epeyce kritik bir maçtı. Maçı da son dakikalarda büyük bir heyecan yaşayarak almış olmaktan dolayı ayrıyeten memnunum. Türk bayanları hakikaten epey kuvvetli. Biz bu kızlara dayanak verdiğimiz surece epey daha uygun işler yapacak. Ekibimle bir sefer daha gurur duydum. Umarım seyredenlerde gurur duymuştur” dedi.

Şubat ayında birinci Sırbistan ile karşılaşacaklarını söyleyen Güngör, “Biz Sirbistan’da deplasmanda bir 3 puan bıraktığımızı düşünüyorum. 10 kişi kalmamıza karşın gol yemeden bitirdiğimiz lakin isteğimiz kararı alamadık. Şubat ayında Sirbistan’dan alamadığımız 3 puanı alıp, yolumuza devam etmek istiyorum” diye konuştu.

“İnanılmaz bir memnunluk ve sevinç yaşadık”

Ulusal atlet Didem Karagenç ise Dünya Kupasında 4. maçında İsrail ile karşılaştıklarını belirterek, “Bizim için kıymetli bir maçtı. Puan almayı düşündüğümüz bir maçtı, öylede oldu. Çok heyecanlıydı. Birinci yarı bahtsız goller yedik ve kendi oyunumuzu bir türlü ortaya koyamadık. Fakat ikinci yarı grubun isteği, isteğiyle birlikte kendimize geldik ve istediğimiz üzere bir oyun ortaya koyduk. Hocamızın verdiği taktikleri ortaya koyarak, son dakikada attığımız golle hakikaten inanılmaz bir memnunluk ve sevinç yaşadık. Bizi destekleyen herkese epeyce teşekkür ederiz” sözleri kullandı.

İsrail Teknik Yöneticisi Gili Landau ise galibiyetten dolayı Türkiye’yi tebrik ederek, “Maça güzel başladık. 2 gol attık. Bu 2 golü 5 gole de çevirebilirdik. 2 ekip da güzel oynadı. İkinci devre Türk grubu biraz daha saldırdı ve maça tutundu. İkinci yarıda epey yeterli bir oyun oynadılar. Biz de konsantremizi kaybettik. Mağlubiyetin niçini bence budur. Yani demem o ki Türkiye’ye bir armağan vermiş olduk. Aslında kazanabilecek konsantrasyonumuz ve gücümüzde vardı, savaşabilirdik. Fakat skora baktığımızda durum sonuçta olduğu üzere oldu” formunda konuştu.