Montella’dan Balotelli açıklaması: “Benim için orada bitmiştir”

PeLe

New member
Montella’dan Balotelli açıklaması: “Benim için orada bitmiştir” Spor Toto Üstün Lig’in 4.haftasında konutunda Ümraniyespor’u ağırlayan mavi-lacivertli takım karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı.

“beraberlik fazlaca önemliydi”

Maç sonu basın toplantısında konuşan Adana Demirspor’un Teknik Yöneticisi Vincenzo Montella, “Bu galibiyet için epeyce keyifli olduğumu söylemeliyim. Büyük gruplar bu biçimde maçları da kazanmalı. Güç bir maç olacağını, uygun pas yapan, kompakt bir kadroya karşı oynayacağımızı biliyorduk. Aslında epey düzgün başladığımız bir oyundu. daha sonrasında biraz kendimizi geri çektik ancak beraberlik hayli değerliydi. Çocuklarımızı tebrik etmek istiyorum” diye konuştu.

“Benim için orada bitmiştir olay”

Balotelli ile maç sonu tartışmaları hakkında konuşan Montella, “Kendisinden olan beklentilerimiz daha büyük. Orada adrenalin öteki şeyler de söyletiyor lakin benim için orada bitmiştir olay” sözlerini kullandı.

Montella, Balotelli’nin üzerine yürüdü
Adana Demirspor-Ümraniyespor müsabakasının son düdüğüyle birlikte Vincenzo Montella ve Mario Balotelli tartıştı. İkiliyi futbolcular ve yöneticiler ayırdı.

GALERİYE GİT