Mesut Özil’den Pereira sözleri! Övgü yağdırdı

PeLe

New member
Mesut Özil’den Pereira sözleri! Övgü yağdırdı FB TV’de yayımlanan bir programa katılan Mesut Özil, kamp devrinde teknik yönetici Vitor Pereira’nın oyun şeklini kadroya ilettiğini belirterek, “Son günlerde sıradan sert çalışmalar yaptığımız için bugün hocamız idmanı biraz yavaşça gerçekleştirdi. Herkes keyifli, heyecanlı, her şeyini veriyor Fenerbahçe topluluğu için. Kampımızı yapıp, sakatlıksız bir biçimde döneme başlamak istiyoruz.” diye konuştu.

Pereira’nın Türk futbolunu yakından tanıdığını aktaran Mesut, şunları söylemiş oldu:

“Takımla fazlaca düzgün irtibat kurabiliyor. esasen Fenerbahçe topluluğunu, Türk futbolunu fazlaca uygun biliyor. O yüzden geldiği için epeyce memnunuz. Grubun hamle yapmasını istiyor. Bu bizim de istediğimiz oyun, zira biz Fenerbahçe’yiz. Her gruba karşı kazanmak istiyoruz. Hoca da bunu temsil ediyor. Oyunculara fazlaca yardım ediyor, konuşuyor. Rastgele bir şey olduğu vakit kapısının her vakit açık olduğunu da söylemiş oldu. Çok müspet bakıyoruz. İnşallah onunla muvaffakiyete ulaşabiliriz. Oyuncu için bu epey değerli. Her oyuncuya kıymet veriyor. Herkesle birebir gemiye binip, şampiyonluğa ulaşmak istiyor. Her sene şampiyonluğa oynayan bir kadroyuz. Onun için önde hamle etmemiz lazım. Ekip olarak adımlarımızı atmamız lazım. İdmanda da her şey belirli oluyor. Pereira akıllı bir hoca, ne yapacağını biliyor. Burada hoş günler geçiriyoruz. Herkes keyifli. bu biçimdece ekip olarak şampiyonluğa oynayabiliriz.”

“Her vakit Fenerbahçe’ye gelmek istiyordum”

Mesut Özil, Ali Koç’la âlâ bir diyalogu olduğunu ve liderin kendisini projesine inandırdığını kaydetti.

Bir Fenerbahçe taraftarı olduğunu hatırlatan Mesut, “Başkanımızla diyalog olarak epeyce düzgünüz. Ortamızda hiç bir sorun yok. Ne istediğini, kadro olarak neler başarabileceğimizi anlattı. Her vakit Fenerbahçe’ye gelmek istiyordum. Zira Fenerbahçeliyim. Kim olursan ol, tek başına bir şey başaramazsın. Kadro olarak, bir aile olarak muhakkak şeyler kurarsanız, bu biçimde muvaffakiyete ulaşabilirsiniz. Lider da bu adımları söylemiş oldu. Beni inandırdı. O yüzden Fenerbahçe’deyim ve fazlaca memnunum.” halinde konuştu.

Sarı-lacivertli ekibe geldiğinde fizikî manada kâfi olmadığını lisana getiren Mesut, kampın birinci gününden beri egzersizlerde yer aldığını ve hazırlandığını anlattı.

Kadrosuyla değerli muvaffakiyetler kazanmak istediğini kaydeden Mesut, “Hedefim Fenerbahçe’yle şampiyon olmak. Bir de kendi stadımızda oynadığımızda, o atmosferi yaşamak istiyorum. Futbolcu olarak elimden geleni yapacağım, kadroya yardım edeceğim. İnşallah sonunda Allah da nasip ederse, şampiyonluğu topluluğumuza armağan etmek istiyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

Mesut Özil, yeni dönemde kendine gol ya da asist amacı koymadığını kelamlarına ekledi.