Mehmet Topal: Algı operasyonları yapıldı

PeLe

New member
Mehmet Topal: Algı operasyonları yapıldı Yeni dönem hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş’ta yeni transfer Mehmet Topal, akşam idmanı öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Çok düzgün bir kamp devri geçirdiklerini söyleyen Topal, “Yoğun idmanlar altında epey ağır bir hazırlık kampı geçiriyoruz. Grup halinde fazlaca güzel çalıştığımızı düşünüyorum. Umarım çalışmalarımızın karşılığını dönem içerisinde oynadığımız maçlarda alırız” diye konuştu.

“JOSEF’İ KARDEŞİM ÜZERE GÖRÜYORUM”

Kadro arkadaşı Josef De Souza ile birlikte Fenerbahçe ‘de oynadıkları devir hayli yeterli bir performans sergilediklerini vurgulayan deneyimli oyuncu, “Josef ile epey uzun mühlet birlikte oynadık. Kendisini kardeşim üzere görüyorum. O da birebir kanıları benimle paylaşıyor. birlikte oynadığımız periyotta istatistiksel olarak nitekim çok uygun performans göstermiştik lakin bir algı operasyonuyla insanların aklında kimi şeyler yer edindirilmeye çalışıldı. Yoksa taktiksel olarak en âlâ dönemlerimizden birini geçirmiştik. Burada da kim oynarsa oynasın, herkes birbiri için gayret edecek ve ekibin başarısı için elinden geleni yapacak” sözlerini kullandı.

“BAŞAKŞEHİR’DE ŞAMPİYON OLDUĞUMUZ SENE, SERGEN HOCA BENİ ÇOK İSTEMİŞTİ”

Teknik yönetici Sergen Yalçın’ın transferinde kıymetli bir hissesi olduğunun altını çizen deneyimli orta saha, “Sergen hoca ile birinci görüştüğümde benimle ilgili epeyce hoş şeyler söylemiş oldu. Başakşehir’de şampiyon olduğumuz sene, hocam beni buraya epey istemişti ancak koşullar oluşmadı. Hocama teşekkür ederim, bana fazlaca güvendi. Benim tek amacım, bana güvenen insanları yarı yolda bırakmamak ve topluluğum için gücümün son damlasına kadar uğraş etmek” biçiminde konuştu.

“TESİSLERİMİZ PROFESYONEL MANADA ÇOK İLERLEMİŞ”

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nin epeyce âlâ imkanlara sahip olduğunu söyleyen Mehmet Topal, “Açıkçası 20 yaşındaki üzere heyecanlıyım diyebilirim. Hakikaten kusursuz bir tesise sahibiz. Burada yıllar evvel ulusal kadro ile kamp yapma sürecimiz olmuştu. O günden bu yana tesis yenilenmiş ve profesyonel manada epeyce ilerlemiş. Oynadığım gruplarda şampiyonluklar yaşadım ve giydiğim formanın hakkını vermeye çalıştım. Burada da birebiri olacak. Ben formasını giydiğim toplulukların formasını başımın üstünde taşımaya çaba göstermişimdir” açıklamasında bulundu.

“BENİM İÇİN PARADAN DAHA KIYMETLİ ŞEYLER VAR”

ömrü boyunca hiç bir vakit maddiyatı birinci sıraya koymadığını vurgulayan Topal, “Geçmişteki yaptıklarımdan maddiyata takılmayan bir insan olduğumu hepiniz biliyorsunuz. Benim için paradan daha kıymetli şeyler gelir. Muvaffakiyet her şeyin önünde gelir. Maddiyat konusunda da hiç dert yaşamadık. Konuştuk ve her şey süratli ilerledi” diye konuştu.

“GEÇEN YILKİ ŞAMPİYONLUK, HAK EDİLMİŞ BİR ŞAMPİYONLUKTU”

Beşiktaş’ın geçen sene epeyce uygun performans sergileyerek hak ettiği bir şampiyonluk elde ettiğini söyleyen deneyimli oyuncu, “Geçen yılki şampiyonluk, hak edilmiş bir şampiyonluktu. Kadro olarak eksiksiz bir özveri gösterdiler. İnşallah tıpkı şampiyonluk bu sene de nasip olur. Şampiyonlar Ligi, en yüksek düzey. Eksiksiz bir atmosfer. Her oyuncunun oynamak istediği bir yer. Şampiyonlar Ligi’nde oynamak epey hoş olacak. İnşallah orada da başarılı sonuçlar elde edip en uygun yerlere geliriz” tabirlerini kullandı.

Öte yandan Mehmet Topal, gazetecilerin Basın ve Gazeteciler Günü’nü kutlayarak kelamlarını noktaladı.