Max Meyer: İdmanlar sert geçiyor

PeLe

New member
Max Meyer: İdmanlar sert geçiyor Max Meyer ayrıyeten dönem öncesi kampı geçirmemesine karşın ferdi çalıştığını ve fizikî olarak yeterli durumda olduğunu söylemiş oldu.

Fenerbahçe’nin yeni transferi Alman orta saha oyuncu Max Meyer, basın mensuplarıyla bir ortaya geldi. Burada olmaktan dolayı fazlaca keyifli olduğunu söyleyen Meyer, “İlk izlenimlerim fazlaca düzgün büyük ve organize kulüpteyim. Tesiste alanlarda hayli güzel dönem için Fenerbahçe formasıyla oynamak için sabırsızlanıyorum” dedi.

“Fiziksel olarak uygun durumdayım”

Dönem öncesi kampı geçirmemesiyle ilgili açıklamalarda bulunan Alman orta saha, “Sezon öncesi kampı geçirmemiştim ancak kendi adıma kişisel çalıştım. Düzgünüm, ekip arkadaşlarımı tanımak, antrenman yapmak durumundayım. Fizikî olarak düzgün durumda olduğumu söyleyebilirim” sözlerini kullandı.

“Takımımız ve hocamız yeterli, idmanlar sert geçiyor”

Grubun durumuna değinen Meyer, “Burada olmaktan dolayı hayli memnunum. Büyük bir kulüpte olduğumu hissediyorum, her şeyimle buradayım. Ekibin âlâ olduğunu söyleyebilirim. Teknik yöneticimiz yeterli, egzersizler sert ve ağır geçiyor. Sevmiş olduğum antrenman hali bu. Burada başarılı olmak istiyorum. Kulübün bir şampiyonluk amacı var elimden geleni yapmak istiyorum. Topa sahip oluyoruz maçlarda bu beni besleyecek bir durum. Umarım bu yıl bizim için başarılı bir dönem olur. Ben burada şuan itibariyle Fenerbahçe’yi düşünüyorum, buraya odaklandım. Şu an itibariyle öbür bir şey düşünmüyorum. İşimi yapmam gerekiyor. Forma için elimden gelen çabayı göstermeliyim. 6 numaralı forma boştu, 7 giyiyordum fakat 7 dolu olduğu için 6’yı tercih ettim favori numaralarımdan” dedi.

“Türkiye güç ve agresif bir lig”

Kimi vakit içinderda Üstün Lig’i takip ettiğini anlatan Max Meyer, “Almanya’da epeyce Türk var. Türk olan arkadaşlarım var, Fenerbahçeli arkadaşlarım var. Türkiye’de Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe maçları çetin geçiyor. ötürüsıyla ligi biliyorum. Güç bir lig. Agresif bir lig burası. Uygun bir kadro olduğumuzu ve geniş bir takıma sahibiz. Rekabetle kalite artacaktır. Hasan Ali ile görüşmüştük. Burası için fazlaca büyük bir kulüp olduğunu, ambiansın, taraftarın büyük olduğunu söylemişti. Burada olmaktan dolayı epey mutluyum” biçiminde konuştu.

“8 numarada oynamak benim için daha iyi”

Oynadığı durumlar ile alakalı soruya yanıt veren Meyer, “Benim en rahat olduğum konum ortada oynamak. 6, 8 ve 10 numara konumları benim için âlâ. 8 numarada oynamak daha güzel. 6 numarada da kendim âlâ hissediyorum. Schalke’de 10 numara oynamıştım lakin son 2 yılda biraz daha geride oynamaya başlamıştım. Büyük bir maç Galatasaray derbisi. Schalke ve Dortmund derbileri Almanya’da değerli, buradaki derbi hayli daha kıymetli. 2012-2013 yılında atmosfer epey düzgündü Schalke ile oynadığım Galatasaray maçında. Bende” birebir biçimde sabırsızlıkla bu maçları oynamayı bekliyorum. İnanılmaz bir taraftar kümemiz var. Futbol için yalıyorlar ve inanılmazlar” diye konuştu.