Mario Balotelli: Çok gol atamazsam Belhanda’nın hatasıdır

PeLe

New member
Mario Balotelli: Çok gol atamazsam Belhanda’nın hatasıdır Adana Demirspor’un yeni transferi Mario Balotelli, grubun Bolu kampına katıldı.

Mavi-lacivertli grupla çıktığı birinci antrenman öncesinde açıklamalarda bulunan İtalyan futbolcu, “Gerçekten epeyce memnunum burada olduğum için. Benim öncelikli maksadım Dünya Kupası olduğu için burada kendimi göstermek ve orada ülkemi temsil etmek istiyorum” diye konuştu.

‘BAŞKANIMIZ ÇOK AÇIK VE NET BİRİ OLUNCA KISA MÜDDETTE SONUCA ULAŞTIRDIK’

Adana Demirspor Lideri Murat Sancak’ın fazlaca eğlenceli biri olduğunu söz eden Balotelli, “Gerçekten hayli sevdim kendisini. Liderimiz hakikaten epeyce açık ve net bir insan. Ben de menajerim de bu biçimde biri, o denli olunca da konuştuk ve hayli kısa müddette sonuca ulaştırdık” dedi.

‘TÜRKİYE’DEN GELEN BİR TEKLİFE BİRİNCİ SEFER BAKMAYI KABUL ETTİM’

Türkiye’den gelen bir teklife birinci sefer bakmayı kabul ettiğini lisana getiren 30 yaşındaki golcü, Adana Demirspor ile ilgili olarak ise “Takımımızda aslında üstün yıldızlar yok lakin epey yeterli bir hava oluşturdular. Şu an için elde ettikleri muvaffakiyetin farkında değiller. yıllar geçtikçe ne kadar büyük bir muvaffakiyet elde ettiklerinin farkına varacaklar” sözlerini kullandı.

‘FENERBAHÇE’DE YALNIZCA MESUT ÖZİL’İN OYNADIĞINI BİLİYORUM’

Üstün Lig’in birinci haftasında Fenerbahçe’yi konuk edeceklerinin hatırlatılması üzerine Balotelli, “Daha yeni geldim, idmana bile çıkmadım. Fenerbahçe ile ilgili; yalnızca Mesut Özil’in oynadığını biliyorum” karşılığını verdi.

Yıldız oyuncu, Belhanda ile birebir grupta oynayacak olmaları hakkında ise “Belhanda sahiden epeyce âlâ bir futbolcu. Çok gol atamazsam onun kabahatidir. Bu latife tabi ki… Kendisi hakikaten çok uygun bir futbolcu. Umarım yeterli şeyler başarırız birlikte” dedi. (BOLU/DHA)