Kerem Tunçeri Galatasaray’da genel yönetici oldu

PeLe

New member
Kerem Tunçeri Galatasaray’da genel yönetici oldu Galatasaray Kulübü, Erkek Basketbol Kadrosu’nda genel yöneticilik bakılırsavine Kerem Tunçeri’nin getirildiğini deklare etti.

Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, son olarak A Ulusal Erkek Basketbol Grubu’nun menajerliğini üstüne alan Tunçeri’nin yeni dönemden itibaren sarı-kırmızılı takımın genel yöneticiliğini yapacağı açıklandı.

Basketbola Galatasaray altyapısında başlayan Kerem Tunçeri, 1996-2000 senelerında sarı-kırmızılı formayı giydi. Tunçeri birfazlaca kulüpte oynamış ve 2015-2016 dönemi sonunda oyunculuk mesleğini noktalamıştı.

‘GERİ DÖNMENİN MEMNUNLUĞUNU YAŞIYORUM’

2016 yılından bu yana üstlendiği A Ulusal Erkek Basketbol Ekip Menajerliği misyonundan ayrılan Tunçeri, toplumsal medya hesabından da bir bildiri yayımladı. Tunçeri, iletisinde şu tabirlere yer verdi:

“Türkiye Basketbol Federasyonu’nda 2016 yılından bu yana yürütmekte olduğum A Erkek Ulusal Kadro Menajerliği bakılırsavimden ayrıldığımı kamuoyuna bildirmek isterim. A Ulusal Ekip formasını en çok terleten erkek basketbolcu unvanım ile emekli olduğum ulusal ekibe; Liderimiz, çocukluk ve grup arkadaşım Hidayet Türkoğlu’nun nazik davetiyle ekip menajeri olarak geri dönmek benim için hayli büyük bir onur olmuştur.

vazifemden ayrılırken, Liderimiz Hidayet Türkoğlu başta olmak üzere, federasyonumuzun idare heyeti üyelerine, çalışma arkadaşlarıma, ulusal ekibimizde vazife alan antrenörlerimize, teknik, idari ve sıhhat işçimize ve tüm ulusal ekip atletlerimize teşekkür etmek istiyorum. Bugün ise ulusal kıymetlerimize ve ulusal kadromuza bir öteki alanda hizmet etmek üzere; çocukluğuma, basketbola alt yapısında başladığım birinci grubuma ve baba mirası Galatasaray Spor Kulübüme geri dönmenin memnunluğunu yaşıyorum. Galatasaray Camiası’na ve kıymetlerine yakışır bir basketbol tertibi kurmak için hayli çalışacak ve kulübümüzü onurlandırma yolunda ilerleyeceğiz.” (HABER MERKEZİ)