Mezopotamya
New member
Baş aşağı dünya: Zengin Münih'teki gıda bankası Almanya'daki açlık konusunda uyarıda bulunurken, Lipschitzallee'deki Dreieinigkeitskirche'deki Laib-und-Seele dağıtım noktasından Andrea Merker, Lego oyuncaklarının ve çikolatalı Advent takvimlerinin bağışlanmasından memnun. Hak sahipleri ayrıca iki avroluk bir ücret karşılığında kilisenin girişinde tırnak makası veya dudak parlatıcısı için bir kutu kozmetik ürünü karıştırabiliyor. Servis odasındaki masalar meyve ve sebzelerle dolu. Bir çalışan ağzına kadar süt ürünleri ve sosislerle dolu kutuları açıyor.
Daimi çalışan Andrea Merker, Noel tatilini çevreleyen haftaların, Berliner Tafel ve Protestan Kilisesi tarafından 40 çalışan ve 2.700 gönüllüyle düzenlenen Berlin'deki 49 Laib und Seele dağıtım noktası için her zaman iyi bir zaman olduğunu açıklıyor. Süpermarketler raflarını her zamankinden daha fazla dolduruyor ve gıda bankalarına daha fazla ürün kalıyor. Advent sırasında özel bağışçılar özellikle cömert davrandılar. Merker, bu yılın her zamankinden farklı olmadığını söylüyor.
Daimi çalışan Andrea Merker, Noel tatilini çevreleyen haftaların, Berliner Tafel ve Protestan Kilisesi tarafından 40 çalışan ve 2.700 gönüllüyle düzenlenen Berlin'deki 49 Laib und Seele dağıtım noktası için her zaman iyi bir zaman olduğunu açıklıyor. Süpermarketler raflarını her zamankinden daha fazla dolduruyor ve gıda bankalarına daha fazla ürün kalıyor. Advent sırasında özel bağışçılar özellikle cömert davrandılar. Merker, bu yılın her zamankinden farklı olmadığını söylüyor.