Kaan Ayhan resti çekti: Oynamayacaksam gitmek istiyorum

PeLe

New member
Kaan Ayhan resti çekti: Oynamayacaksam gitmek istiyorum Beşiktaş, 8+3 kuralı niçiniyle Türk oyuncu sayısını artırmak için şimdiden kolları sıvadı. İdare, yaz transfer döneminde takıma katmak için uğraş verdiği, lakin başaramadığı Kaan Ayhan’ı transfer etmek için teşebbüsler başladı.

KAAN İSTEDİĞİ BAHTI BULAMADI

Beşiktaş sezon başında alamadığı Kaan Ayhan için bir daha teşebbüslere başlamıştı. Gurbetçi stoper, Sassuola’da istediği bahtı bulmadı. Bunun üzerine Kaan harekete geçti.

KAAN AYHAN: OYNAMAYACAKSAM GİTMEK İSTİYORUM

Dönem başında başarılı oyuncu için satın alma opsiyonlu kiralama atılımları, İtalyan kulübü tarafınca kabul edilmemişti. Teknik yönetici Alessio Dionisi ile görüşen Kaan Ayhan, ‘Oynamayacaksam gitmek istiyorum’ dedi.

yine GÜNDEMDE

Hem Türk olması birebir vakitte defansif manada birfazlaca farklı mevkide oynayabilmesi niçiniyle ulusal stoperin ismi Beşiktaş’ta bir daha gündeme alındı. İtalya Serie A’da Sassuolo forması giyen Kaan’ın transferinin değerli bir avantaj sağlayabileceği düşünülüyor.

BABASI EYLÜL’DE BEŞİKTAŞ’LA GÖRÜŞTÜ

Daha evvel yaptığı açıklamada “Sassuolo ile anlaşılırsa oğlum Türkiye’de oynamak ister” kelamlarını sarf eden 26 yaşındaki oyuncunun babası Erol Ayhan’ın geçtiğimiz Eylül ayında İstanbul’a gelip Beşiktaşlı yöneticilerle görüştüğü ortaya çıktı.

YABANCI KURALI ÖNEMLİ

Siyah-beyazlı idarenin, tekrarki sene birinci 11’de yer alacak Türk sayısının 4’e çıkacak olmasını da göz önünde bulundurduğu bildirildi. Ulusal oyuncu için Beşiktaş hazır bekliyor, Ocak’ta transferin bitmesi yüksek ihtimal.

YALÇIN FAKTÖRÜ

Şu an için stoperde bir badiresi olmayan lakin bir daha sonraki dönemin transferini koşullar uygun olması halinde devre içinde bile almayı düşünen idare, son olarak Sergen Yalçın’ın raporuna bakılırsa hareket edecek

TAM BİR JOKER OYUNCU

Kaan için birinci etapta 6 milyon euroluk talebi bulunan Çizme takımıyla orta transfer devrinde bir daha masaya oturacak olan Kartal, Kaan’ın stopere ek olarak sağ bek ve ön liberoda da oynayabilmesinden yararlanmak istiyor.

YALNIZCA 3 MAÇTA OYNADI

26 yaşındaki stoper bu dönem Serie A’da 1, 7 ve 90 dakika olmak üzere yalnızca 3 maçta forma giyebildi. Kaan’ın iki yıl daha İtalyan grubu ile kontratı bulunuyor. Kaan, bu dönem genelde yedekler içinde bekledi.