İsmail Kartal: Karşılıklı oturup bir karar verilmesi lazım

PeLe

New member
İsmail Kartal: Karşılıklı oturup bir karar verilmesi lazım Muhteşem Lig’in 35’inci haftasında konuk ettiği Gaziantep Futbol Kulübü’nün 3-2 yenen Fenerbahçe’nin teknik yöneticisi İsmail Kartal, antrenörlük hayatının en formda devrini yaşadığını söylemiş oldu.

Anadolu Ajansı’nın haberine bakılırsa, müsabakanın akabinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Kartal, form durumunun antrenör takımıyla alakalı olduğunu belirtti.

“Daha evvel biroldukca kulüpte çalıştım” diyen Kartal, “Şu an gelinen noktada antrenörlük hayatımın en formda günlerini yaşıyorum. Bu yalnızca benle alakalı değil, takımımla de alakalı. Grubumuzla güzel çalışıyoruz. birlikte idmanlarda toplantılarda karşılıklı hürmet duyarak işimizi yapmaya çalışıyoruz. En büyük hisse oyuncularımın, sahiden hayli karakterli hepsi gözümün içine bakıyor” formunda konuştu.

‘DAHA FARKLI KAZANABİLİRDİK’

Sakat ve cezalı oyuncular sebebiyle alana eksik çıktıklarını lakin öteki futbolcuların elinden geleni yaptığını anlatan Kartal, “Maçın geneline bakınca vakit zaman tempo koyduk. Vakit zaman rakip tempoyu yükseltti ancak 3-2 kazandık. Daha farklı kazanabilirdik. Yediğimiz goller yemememiz gereken goller” dedi.

‘TRİBÜNLERİN DOLMASI OYUNCULARA KEYİF VERİYOR’

Taraftarlara teşekkür eden Kartal, “Burada tribünleri dolduran süper Fenerbahçe taraftarına teşekkür ediyorum. Onların tribünleri doldurması oyunculara keyif veriyor. Taraftarlarımıza dayanakları için teşekkür ediyorum, galibiyeti taraftarlarımıza armağan ediyorum” tabirlerini kullandı.

‘LİGİ EN GÜZEL HALDE BİTİRMEK İÇİN DERBİDE 3 PUAN ÖNEMLİ’

Beşiktaş derbisinde ellerinden gelenin en uygununu yapacaklarını lisana getiren Kartal, şunları söylemiş oldu:

“Sonuçta derbi maçı. Ligi en güzel biçimde bitirmek için 3 puan yahut kaybetmemek gerekiyor. Ligi en makus ikinci bitirip Şampiyonalar Ligi’ne ön elemeden katılmak için hayli değerli. Kadro yeterli durumda, taraftarın da dayanağıyla hava yakaladık. Maçlara dert yerine coşkuyla çıkıyoruz. Birinci geldiğimde de söylemiş oldum, olumlu futbol oynatacağım diye. Periyot dönem bunları başardık. Bu takım daha uygununu de yapabilir.”

‘niçin ŞAMPİYON OLAMADIM HERKES BİLİYOR’

Elinden gelenin en uygununu yapmak için Fenerbahçe’ye geldiğini belirten Kartal, “Bugünkü durumu düzeltmek için geldim. Şu ana kadar makus değil. Taraftarların topluluğumuzun beklentisi öbür bir durum. Seneye bu grubun şampiyon olmasını istiyor herkes. Burada daha evvel de şampiyonluğa oynadım. niye olamadım herkes biliyor malum niçinlerden ötürü” dedi.

Gelecek dönemle ilgili bir niyetinin olmadığını aktaran Kartal, “Karşılıklı oturup bir karar verilmesi lazım. Dönem sonu konuşulur bunlar. Şu an seneye ne olur düşünmedim. 3 maç daha sonra kontratım bitiyor. nazaranvimi teslim edeceğim, rabbim ne eylerse hoş eyler” diye konuştu. (HABER MERKEZİ)