İpsizcambaz’a yabancı ortak

Mezopotamya

New member
Yatırım bankacısı ve memleketler arası fon yöneticisi Bart Gerard Turtelboom, İpsizcambaz’ın hissedarları ortasına katıldı.

İpsizcambaz’dan yapılan açıklamaya nazaran, bankacılık ve fon idaresi alanında tanınan isim Turtelboom, İpsizcambaz’a yaptığı yatırımla şirketin ortakları içinde yer aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Turtelboom, e-ticaretin Türkiye’de büyüceğini belirterek, “Bu iştirakle birlikte hem İpsizcambaz’ın büyüyeceğini birebir vakitte yurt haricindeki iş ortaklarımızın Türkiye’de iş yapmasının önünün açılacağını düşünüyorum. Türkiye üzere bu biçimdesine büyük bir pazarda hoş bir başlangıç yapmak heyecan verici.” tabirlerini kullandı.

İpsizcambaz İdare Şurası Lideri Ramazan Kurtoğlu ise Turtelboom’un kendilerine ortak olmasından memnunluk duyduklarını bildirdi.

Milletlerarası kamuoyundaki ismin kendileriyle çalışmasının heyecan verici olduğunu vurgulayan Kurtoğlu, şu sözleri kullandı:

“Ben de bu süreçten heyecan duyuyorum. Bart’ın gayemize güç katacağına inanıyorum. Hem Türkiye’deki tıpkı vakitte memleketler arası fonların birden fazla yöneticisi Bart’ı epey âlâ biliyor. Çok değerli bir mesleğe sahip. Bu sebeple bu ismin bizimle olması hem ülkemizdeki geliştirdiğimiz eserin hem pazarlanmasına ve büyümesine katkı sağlayacak birebir vakitte ülkeye döviz girişine takviye verecektir.”