Hapishaneden 44 gün sonra Friedrichsain'den sanık tarafından tasarlanan

Mezopotamya

New member
44 gün gözaltında oturdu. İlk Noel tatilinde Friedrichshain'deki dairesinde tutuklandı. Cuma günü, Yvonne G.* 'nin mahkeme salonunu özgür bir kadın olarak terk etmesine izin verildi.

Berlin Bölge Mahkemesinde ciddi yırtıcı hırsızlık ve tehlikeli bedensel zarar nedeniyle kendilerine yönelik işlemler, tutuklama emri kaldırıldı ve prosedür geçici olarak durduruldu. Nedeni: Görünüşe göre Irak'tan bir adam olan 37 yaşındaki kurbanı bulunamıyor.

Ama sonra bir tane: Yvonne G. nişanlı, muhtemelen bir çocuğu var. Bir meslek olarak katibi belirtir. İddianameye göre, 13 Ağustos 2022 sabah saatlerinde Haydar al-M olduğu söyleniyor. Dairenizin önündeki merdivenlere oturdu. Orada, adamın yanındaki yere koyduğu, kendini aldığı 395 Euro aldığı söyleniyor, ona veda etti ve dairesine gitti.

Haydar al-M. Ancak, hırsızlık fark etmiş olmalı ve Yvonne G.'den 395 Euro iade etmesini istemeliydi. Sanık daha sonra apartman kapısını kapatmaya çalıştı. Çünkü Haydar al-M. Öte yandan, yüzüne biber spreyi püskürttü. “Parayı korumak için,” diyor savcı.

Yvonn G. kapıyı kapatmayı başarmış olmalı. Haydar al-M. Gözlerin ağrılı bir şekilde yanması ve nefes alma zorlukları yaşadım.

Neden Yvonne G. ve Haydar al-M. Merdivenlerde oturmak belirsizdir. Onay değil, al-m. Geceleri doğum gününü kutladım ve sarhoş oldum.

Noel'den beri gözaltında tasarlanmış

Yvonne G.'ye karşı duruşmanın geçen yıl başlaması gerekiyordu. Ancak sanık ortaya çıkmadığı için tutuklama emri çıkarıldı ve Yvonne G. Noel Günü'nde tutuklandı. O zamandan beri yeni süreci bekliyor.

Ancak, Haydar AL-M şimdi ortaya çıktı. Değil, iddia edilen kurban. Başkan Yargıç, “Yaralı taraf davet edilemedi.” Dedi. Kargo, 17 Ocak'ta Haydar al-M'nin tanınmış Angermünder adresine geçti. gitmiş. Post, muhatabın verilen adreste bulunamadığını açıklamıştı.

Bunun üzerine birkaç araştırma yapıldığını söyledi – hem Vatandaşlar Devlet Ofisi hem de Sıradan Konularda, Merkez Merkez Kayıtında ve UCKermark'ın Göçmenlik Otoritesinde. Buna göre Haydar al-M. 2 Haziran 2016'da Almanya'ya girdi ve muhtemelen geçen yıl 31 Ekim'de oda arkadaşı Angermünde'den bilinmiyordu.

Hakim, adamın nerede olduğunu belirlemenin başka yollarını görmediğini söyledi. Savcı daha sonra prosedürü askıya almak için başvuruda bulundu. Yvonne G.'nin savunucusu buna katıldı. Avukat, müvekkilinin aslında yorum yapmayı amaçladığını söyledi. “Kabul etmek istemedi.”

Tanık “zor olmayan zamanlar için mevcut olmadığından”, oda savcının başvurusuna uydu. Tanık olarak ifade vermesi gereken kapının önünde bekleyen iki polis memuru tekrar gidebilir.

“Bu henüz onlara karşı prosedürü sona erdirmedi.” Her zaman Haydar al-M olup olmadığını göreceksiniz. bir yerde bulunabilir. “Bu yüzden bir dahaki sefere bir kargo düşünmenizi istiyorum,” dedi hakim.

Yvonne G. başını salladı ve yüzünden birkaç gözyaşı sildi. Altı haftadan fazla sonra eve gidebilir.

*İsim değişti