Hakan Keleş: Âlâ düzeye geldik

PeLe

New member
Hakan Keleş: Âlâ düzeye geldik Giresunspor Teknik Yöneticisi Hakan Keleş, Çotanak Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen idman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, dönemin birinci haftalarında makus sonuçlar aldıklarını lakin ahenk sürecini atlatmalarının akabinde toparlandıklarını belirtti.

Son 4 maçta iki galibiyet, iki de birliktelik elde ettiklerini aktaran Keleş, “Oyun olarak da uygun düzeye geldik. Güzel bir kadro olduk ve ahenk sürecini atlattık. Tek gayemiz üst sıralara hakikat tırmanmak. daha sonrasında da bakacağız lig bizi nereye gdolayır.” dedi.

Ligin uzun bir maraton olduğunu ve gelecek haftalarda alacakları galibiyetlerle üst sıralara tırmanmak istediklerini lisana getiren Keleş, “İlk haftalardaki makûs sonuçları telafi etmemiz gerekiyor. Birinci yarıda 20 puan üzerine çıkarsak, gayemizi yakalamış olacağız lakin daha fazlasını da istiyor ve arzuluyoruz. Bunun için çabalıyoruz. Amacımız ligde kalıcı olmak. Ona gerçek yaklaşıyoruz.” diye konuştu.

Kulüp lideri Hakan Karaahmet’in kendisine olan inancına teşekkür eden Keleş, kelamlarını şöyleki sürdürdü:

“Biz geçtiğimiz dönem liderimizle birlikte bir daha uyumlu bir biçimde çalışıyorduk. Kısıtlı bir takım ile yeterli işler çıkarttık. Bu sene de tıpkı biçimde gidiyoruz. Liderimiz bana inanıyor ve güveniyor. birlikte ahenk içerisinde çalışıyoruz. İstifayı gerektirecek bir şey olsaydı, biz bu sonucu alır ve bırakırdık. Güzel bir ekip kurduğumuza inandık. bu biçimde bir istikrarı yakalayacağımızı biliyorduk. Liderimiz uygun bir duruş sergiledi bu mevzuda. Bana güvendi. Ben de onu mahcup etmedim. Ligde birfazlaca şey makûs sonuçlardan daha sonra hocalara fatura ediliyor. Lakin hatının hocada olmadığını liderimiz gördü. Ona da teşekkür ediyorum bu hususta. Uyumlu bir biçimde çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz.”

Ligin 11. haftasında 1 Kasım Pazartesi günü Fraport TAV Antalyaspor’u ağırlayacaklarını hatırlatan Keleş, “Ligde her maç sıkıntı. Antalya maçı da o denli. Onlar da makûs gidişatı durdurmak isteyecekler. Biz iç alanda kaybetmek istemiyoruz. Uygun oyunla hak ettiğimiz 3 puan alırız diye düşünüyorum.” formunda konuştu.

Yeşil beyazlılar, Hakan Keleş idaresinde ısınmanın akabinde idmanda taktik yüklü bir çalışma gerçekleştirdi.

KAYNAK: AA