Hakan Karaahmet: Türkiye rekorları kırdık

PeLe

New member
Hakan Karaahmet: Türkiye rekorları kırdık Açıklamalarda bulunan Karaahmet Harika Lig’de gayret edecekleri için heyecanlı olduklarını belirterek, “Her Giresunspor seven üzere biz de heyecanlıyız. Taraftarımız alana çıkacak oyuncuları ve kadrosu merak ediyorlar. Bizim heyecanımız daha fazla. Hayal kırıklığı yaşamak istemiyoruz. Bunun için her şeyi hayli dikkatli yapmaya çalışıyoruz.” tabirlerini kullandı.

44 yıl daha sonra Muhteşem Lig’de çaba edecek kadrolarını yeni döneme tez etmeden hazırladıklarını kaydeden Karaahmet, “Bizim için tez etmemek epeyce değerli. İvedi kararlar yanlış verilebilir. çabucak hemen önümüzde vakit var. Galatasaray maçına az bir vakit kaldı. aslına bakarsanız elimizde bir ekip vardı. Ona aşikâr destekler yapıldı. Yapılmaya da devam edecek. Değerli olan gerçek oyuncuyu, hakikat karakteri kadroya kazandırmak.” değerlendirmesinde bulundu.

Ellerindeki bütçeyi en yeterli biçimde kullanarak ligde başarılı olmayı hedeflediklerini aktaran Hakan Karaahmet şunları söylemiş oldu:

“Bizim geçen sene Üstün Lig’e çıkarken bütçemiz rakiplerimizin yüzde 50’si üzereydi. bu biçimde bir bütçe ile bu lige çıkabildik. Bu bir artı oldu. Bu ligde bütçeyi hakikat yönetebilirsek bu biçimde, ‘Giresunspor o bütçeyle lige çıktı ve bu türlü devam edilebiliyor’ diyecekler. Biz bunun için çaba edeceğiz. şayet olmazsa ne olur? Bu proje çöp olur. ‘Gördünüz mü para harcamadınız’ üzere şeyler söylenir. Para harcanacak alışılmış. Şayet 10’a alacağınız oyuncuyu 6’ya alıyorsanız başarılısınız. Şu anda biz yöneticiyiz. Kararları veriyoruz fakat transfer periyodu bitince biz yönetimci pozisyonuna geçiyoruz. Yönetim etmeniz gerekiyor. Kimleri yönetim etmemiz gerekiyorsa onları transfer edeceğiz. Kimsenin kaprisini çekmek istiyoruz o değerli.”

Karaahmet, transferi gündemde olan Diabate ile ilgili olarak, “Diabate konusu bitmek üzere. Artık son kademedeyiz. Bitti diyebiliriz. Destekler devam ediyor. Birtakım transferlerimizin hayli kısa mühlet ortasında sonuçlanacağını kestirim ediyorum.” dedi.

“Hakan hocamızla âlâ şeyler yapacağız”

Harika Lig’e yükselen kadrolarının teknik yönetici değişimine gittiğini lakin kendilerinin Giresunspor’u Üstün Lig’e taşıyan teknik yönetici Hakan Keleş’le yola devam edeceklerini söyleyen Karaahmet, şunları kaydetti:

“Adana Demirspor üçüncü hocasıyla şampiyon oldu biz de birinci hocamızla lige çıktık. Dönem başı başladığımız hocamızla şampiyon olduk. Bu da epey olan bir şey değil. Hocamızla devam ediyoruz. Bana ‘nasıl, niye’ diyenler şüphesiz var. Bana bu sorular enteresan geliyor. Olması gereken alışılmış ki buydu. Bunu herkes kabul ediyor fakat yapmıyor. Yanlışsız düşündüğüm şeyleri yapıyorum. neticelerina katlanacağız. Devre içinde transfer yapmayan ekip yoktu. Zorlasak biz de yapardık. Önder bitirdik devre ortasını. Fakat transfer yapmadık. Elimizde aslına bakarsanız oynayan oyuncular var. Onlar bizi buraya getirdi. Bu isimlerle devam edeceğiz. Bizim yaptıklarımız hakikat görülüp yapılmayan şeylerdi. Umarım bunu geliştiririz ve devam ettiririz. Evvel kendinize daha sonra da grubunuza güveneceksiniz. Devre ortası transfer yapmadık, 12 maç üst üste kazandık. Türkiye rekorları kırdık. Bunların hiç biri tesadüf değil. Bunların hepsinin ardında bir duruş vardı. Hakan hocamızla âlâ şeyler yapacağız.”

“Futbolda kimi şeylerin değişmesi gerek”

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Genel Heyeti’nde alınan kararların değerli bir adım olduğunu söyleyen Karaahmet, “Futbolda kimi şeylerin değişmesi gerek. Bunu hepimiz biliyoruz. Bir şeyler değişti. Bu değişim güzel bir adım oldu. O hantal yapı kalktı. Sayın Lider da emek verdi. Bir şey değişince gerisi geliyor. Fikir alışverişi devam ediyor. Bu irtibat birlik ve birliktelik sürdüğü takdirde hoş şeyler olacaktır.” dedi.

KAYNAK: AA