Galatasaray’dan Şenol Güneş’e Taylan Antalyalı yanıtı

PeLe

New member
Galatasaray’dan Şenol Güneş’e Taylan Antalyalı yanıtı Ulusal Kadro Teknik Yöneticisi Şenol Güneş’in dün düzenlediği basın toplantısında Taylan Antalyalı hakkında yaptığı açıklamaya Galatasaray’dan karşılık geldi.

“A Ulusal Kadro Teknik Yöneticisi Sn. Şenol Güneş’in oyuncumuz Sn. Taylan Antalyalı ile ilgili yapmış olduğu bahtsız açıklamaları üzülerek izledik” denilen açıklamada şu sözler yer aldı:

“Sporcu sıhhati Galatasaray’ın evvelarindendir. Oyuncumuzun geçirdiği sıradan operasyon, öncesi, daha sonrası ve her safhası ile ayrıntılıca planlanmış, muvaffakiyet ile sonuçlanmıştır.

Kaldı ki oyuncumuz bu süreci kısıtlı tatil müddetinden fedakarlık ederek, Ulusal Takım’da oynayabilmek için hızlandırmış ve gerekli tüm tedaviler Avrupa Şampiyonası öncesinde, performansını olumsuz istikamette etkilemeyecek biçimde tamamlanmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunarız.”

GÜNEŞ NE DEMİŞTİ?

Güneş, Antalyalı ile ilgili şunları söylemişti: “Taylan’la ilgili düşüncem benim izlediğim maçlara nazaran daha durağan geldi. Dorukhan daha güzel göründü. Taylan döndüğü birinci gün ameliyat oldu. Temposu düşüktü, hekimi aradım var mıydı sorunu diye, hayır dedi. Önlem emelli ameliyat olmuş. Taylan Antalyalı bize sakatlığım yok dedi, bu biçimde niçin ameliyat oldun? Bana sakatlığım var deseydin, öteki oyuncular bunu söylemiş oldu; Hasan Ali üzere. Taylan Antalyalı için olumsuz bir durum.” (HABER MERKEZİ)