Galatasaray başkanlık seçiminde Hamamcıoğlu önde Galatasaray Kulübü’nde seçimli olağan genel konsey bugün gerçekleştiriliyor. Saat 10.00’da başlayan oy verme süreci, 15.00’te bitmiş oldu. Oy hakkı bulunan 8 bin 500 üye’nin 4 bin 731’inin oy kullandığı belirtildi. Seçimde Burak Elmas kırmızı, Eşref Hamamcıoğlu yeşil, İbrahim Özdemir sarı, Metin Öztürk mor, Mehmet Yiğit Şardan ise gri renkli oy pusulasıyla yarışıyor.
AÇILAN SANDIKLARDA TOPLAM SONUÇLAR:
Burak Elmas: 207
Eşref Hamamcıoğlu: 356
İbrahim Özdemir: 28
Metin Öztürk: 211
Yiğit Şardan: 108
1. SANDIK kararı
Burak Elmas: 27
Eşref Hamamcıoğlu: 48
İbrahim Özdemir: 5
Metin Öztürk: 32
Yiğit Şardan: 16
2. SANDIK kararı
Burak Elmas: 36
Eşref Hamamcıoğlu: 72
İbrahim Özdemir: 4
Metin Öztürk: 46
Yiğit Şardan: 12
3. SANDIK kararı
Burak Elmas: 34
Eşref Hamamcıoğlu: 70
Metin Öztürk: 38
Yiğit Şardan: 14
4. SANDIK kararı
Burak Elmas: 38
Eşref Hamamcıoğlu: 47
İbrahim Özdemir: 9
Metin Öztürk: 29
Yiğit Şardan: 18
5. SANDIK kararı
Eşref Hamamcıoğlu: 65
İbrahim Özdemir: 2
Metin Öztürk: 35
Yiğit Şardan: 21
6. SANDIK kararı
Eşref Hamamcıoğlu: 54
Metin Öztürk: 31
Yiğit Şardan: 27
7. SANDIK kararı
Burak Elmas: 45
Eşref Hamamcıoğlu: 66
İbrahim Özdemir: 0
Metin Öztürk: 26
ADAYLAR NE DEDİ?
LİDER ADAYI İBRAHİM ÖZDEMİR: Kesinlikle fazlaca heyecanlıyız. Galatasaray’ın bayram günü. Çok adaylı, demokratik. Güzel uğurlu olmasını diliyorum. Sonunda da kucaklaşıp seçileni koltuğa oturturuz. Bütün adaylara muvaffakiyetler diliyorum.
LİDER ADAYI METİN ÖZTÜRK: Çok heyecanlıyız. Yola çıktığımızda Atatürk pahaları doğrultusunda, Ali Sami Yen’in çizdiği yolda ilerleyeceğiz demiştik. Bugün Galatasaray’ın bayramı. Kim kazanırsa kazansın Galatasaray kazanacak.
LİDER ADAYI BURAK ELMAS: Topluluğumuz için fazlaca kıymetli bir seçim. Adaylara muvaffakiyetler diliyorum. Galatasaraylılar oy kullanmak için gelmişler. Bizler sonuçta üyelerimizin vereceği oylar kararında oluşacak iradeye hürmet duyacağız. Galatasaray’ın kazanmasını ümit ediyorum. İştirak ağır. Hoş bir şey. Sanırım yüksek iştirak olacak. Umut ediyorum ki sonuç Galatasaray’a yakışan bir sonuç olur.
LİDER ADAYI EŞREF HAMAMCIOĞLU: Dün akşam epey rahat uyudum, gündüz epey çalışıyorum. Heyecandan çok merak var. Kritik bir seçim. Galatasaray topluluğunun kendini test etme vakti. Centilmence yarışıldı. Umarım Galatasaray faydasına bir sonuç çıkar. İlgi fazlaca bence. 4 bin, 4 bin 500 iştirak bekliyorum.
LİDER ADAYI YİĞİT ŞARDAN: Çok yeterliyim, olağanüstü. İştirak da yüksek üzere duruyor. Galatasaraylılar kulübüne sahip çıkıyor. Hiç heyecanlı değilim. Benim katıldığım 6. seçim. 3’ünü kazandık, 2’sini kaybettik. Bu bir hizmet yarışı. Kazansak da düzgün olacak, kaybetsek de birileri gelip hizmet edecek. Eşref’le daha evvelki idarede birliktedik. Benim adaylığımda Eşref benimle birliktedi. Eski bir ahbaplığımız var. Galatasaray bu biçimde bir topluluk. Birbirimizi kucaklamamız lazım. Şu an buradaki havadan epey mutluyum.
Kulübün eski liderlerinden Faruk Süren, Adnan Polat ve Dursun Özbek, sarı-kırmızılı grubun eski teknik yöneticilerinden Hamza Hamzaoğlu ile eski futbolcular Gökhan Zan, Necati Ateş, Hakan Ünsal, Vedat İnceefe de kongreye katılarak oylarını kullandı. Fatih Terim ise kongreye katılmadı. (HABER MERKEZİ)
AÇILAN SANDIKLARDA TOPLAM SONUÇLAR:
Burak Elmas: 207
Eşref Hamamcıoğlu: 356
İbrahim Özdemir: 28
Metin Öztürk: 211
Yiğit Şardan: 108
1. SANDIK kararı
Burak Elmas: 27
Eşref Hamamcıoğlu: 48
İbrahim Özdemir: 5
Metin Öztürk: 32
Yiğit Şardan: 16
2. SANDIK kararı
Eşref Hamamcıoğlu: 72
Metin Öztürk: 46
Yiğit Şardan: 12
3. SANDIK kararı
Burak Elmas: 34
Eşref Hamamcıoğlu: 70
Metin Öztürk: 38
4. SANDIK kararı
Burak Elmas: 38
Eşref Hamamcıoğlu: 47
İbrahim Özdemir: 9
Metin Öztürk: 29
Yiğit Şardan: 18
5. SANDIK kararı
Eşref Hamamcıoğlu: 65
İbrahim Özdemir: 2
Metin Öztürk: 35
Yiğit Şardan: 21
6. SANDIK kararı
Eşref Hamamcıoğlu: 54
Metin Öztürk: 31
Yiğit Şardan: 27
7. SANDIK kararı
Burak Elmas: 45
Eşref Hamamcıoğlu: 66
İbrahim Özdemir: 0
Metin Öztürk: 26
ADAYLAR NE DEDİ?
LİDER ADAYI İBRAHİM ÖZDEMİR: Kesinlikle fazlaca heyecanlıyız. Galatasaray’ın bayram günü. Çok adaylı, demokratik. Güzel uğurlu olmasını diliyorum. Sonunda da kucaklaşıp seçileni koltuğa oturturuz. Bütün adaylara muvaffakiyetler diliyorum.
LİDER ADAYI METİN ÖZTÜRK: Çok heyecanlıyız. Yola çıktığımızda Atatürk pahaları doğrultusunda, Ali Sami Yen’in çizdiği yolda ilerleyeceğiz demiştik. Bugün Galatasaray’ın bayramı. Kim kazanırsa kazansın Galatasaray kazanacak.
LİDER ADAYI BURAK ELMAS: Topluluğumuz için fazlaca kıymetli bir seçim. Adaylara muvaffakiyetler diliyorum. Galatasaraylılar oy kullanmak için gelmişler. Bizler sonuçta üyelerimizin vereceği oylar kararında oluşacak iradeye hürmet duyacağız. Galatasaray’ın kazanmasını ümit ediyorum. İştirak ağır. Hoş bir şey. Sanırım yüksek iştirak olacak. Umut ediyorum ki sonuç Galatasaray’a yakışan bir sonuç olur.
LİDER ADAYI EŞREF HAMAMCIOĞLU: Dün akşam epey rahat uyudum, gündüz epey çalışıyorum. Heyecandan çok merak var. Kritik bir seçim. Galatasaray topluluğunun kendini test etme vakti. Centilmence yarışıldı. Umarım Galatasaray faydasına bir sonuç çıkar. İlgi fazlaca bence. 4 bin, 4 bin 500 iştirak bekliyorum.
LİDER ADAYI YİĞİT ŞARDAN: Çok yeterliyim, olağanüstü. İştirak da yüksek üzere duruyor. Galatasaraylılar kulübüne sahip çıkıyor. Hiç heyecanlı değilim. Benim katıldığım 6. seçim. 3’ünü kazandık, 2’sini kaybettik. Bu bir hizmet yarışı. Kazansak da düzgün olacak, kaybetsek de birileri gelip hizmet edecek. Eşref’le daha evvelki idarede birliktedik. Benim adaylığımda Eşref benimle birliktedi. Eski bir ahbaplığımız var. Galatasaray bu biçimde bir topluluk. Birbirimizi kucaklamamız lazım. Şu an buradaki havadan epey mutluyum.
Kulübün eski liderlerinden Faruk Süren, Adnan Polat ve Dursun Özbek, sarı-kırmızılı grubun eski teknik yöneticilerinden Hamza Hamzaoğlu ile eski futbolcular Gökhan Zan, Necati Ateş, Hakan Ünsal, Vedat İnceefe de kongreye katılarak oylarını kullandı. Fatih Terim ise kongreye katılmadı. (HABER MERKEZİ)