Francesco Farioli resmen Alanyaspor’da

PeLe

New member
Francesco Farioli resmen Alanyaspor’da Aytemiz Alanyaspor, teknik yönetici Bülent Korkmaz’ın ayrılığı daha sonrası teknik yönetici Francesco Farioli ile 2,5 yıllık kontrat imzalandığını duyurdu.

İmza merasiminde konuşan Alanyaspor Lideri Hasan Çavuşoğlu, Dönem başından bu yana bir arada çalıştığımız Bülent Korkmaz hocamızla karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Bülent hocamıza ve takımına, Aytemiz Alanyaspor’umuza vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Yeni hocamız Francesco Farioli bildiğiniz üzere geçen dönem grubumuzda yer almaktaydı. sonrasındasında Fatih Karagümrük’e teknik yönetici olarak gitmişti. Oradan da geçtiğimiz vakit içinderda ayrılmıştı. Biz de Francesco hocamızla yolumuza devam etme sonucu aldık. Kendisi bildiğimiz ve inandığımız bir hocamız. Kulübümüze faydalı olacağına da inanıyoruz. Aytemiz Alanyaspor’umuzun daha düzgün yerlere gelmesi için çalışmalar yapacağız. Güzel ve uğurlu olsun.” dedi.

‘EVE DÖNDÜĞÜM İÇİN ÇOK MUTLUYUM’

Francesco Farioli ise, “Eve döndüğümden dolayı fazlaca memnunum. Burada olmak benim için büyük bir onur. Liderimizle epey âlâ bir diyalogumuz var. Beni her vakit destekledi. Bir gün yeniden buluşacağımızı ben giderken de konuşmuştuk. Beni yine buraya getirdiği için kendisine fazlaca teşekkür ediyorum. Aytemiz Alanyaspor’u hak ettiği yerlere taşımayı hedefliyoruz. Bana bu fırsatı verdiği için epey teşekkür ediyorum” diye konuştu. (HABER MERKEZİ)