Fenerbahçe’ye yeni sponsor!

PeLe

New member
Fenerbahçe’ye yeni sponsor! Fenerbahçe Kulübü, bayan futbol kadrosunun forma ve şort sponsorluğu için Hasan Beyefendi Çiftliği ile dönem sonuna kadar anlaştı.

Ülker Stadı 1907 tribününde gerçekleştirilen imza merasimine, Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan, Fenerbahçe İdare Şurası Üyesi Mustafa Kemal Danabaş ile Hasan Beyefendi Çiftliği Kurucu Ortakları Dilek Şentürk Salık ve Ela Tapan Karani ile davetliler katıldı.

Merasimde birinci vakit içinderda konuşan Burak Çağlan Kızılhan, “Kadınların toplumun her kesitinde, bilhassa sporda güçlenmesi için faaliyetlerini sürdüren kulübümüz, bu dönem prestijiyle UEFA’nın en çok değer verdiği, büyümesi için yatırımlar yaptığı bayan futbolu yarışmacı kimliğine dahil olmuştur. Ülkemizde bayan futbolu Fenerbahçe’mizin de dahil olmasıyla fazlaca daha ilgi alımlı hale geldi ve bayan futboluna dayanak olmak isteyen markalara önemli manada fırsat oluşturdu. Hayallerinde Fenerbahçe olan bayanların ve kız çocuklarının elinden tutmak, onları desteklemek ve başarılarına şahit olmak için yola çıktığımız birinci yılımızda bizimle yol arkadaşlığı yapan Hasan Beyefendi Çiftliği’ne teşekkür ediyoruz. Hasan Beyefendi Çiftliği’ne Fenerbahçe Ailemize güzel geldin diyoruz.” sözlerini kullandı.

Mustafa Kemal Danabaş da bayan futbolunda yeni bir kadro olduklarını ve 9 branşta sporun lokomotifi olduklarını belirterek, “Türk atletin geleceği için aydın ve başarılı sportmenler yetiştirme gayesiyle çıktığımız bu seyahatte yanımızda olan birinci sponsorlarımız bizim için epeyce kıymetlidirler. Bayan futbol grubumuzu kurarken hedefimiz, bayanların ve kız çocuklarının sporun her alanında olduğu üzere futbolda da yarışmacı kimliğe yer alması, ülkemizdeki tüm bayanlara ilham olması, onların isteyince neler yapabileceğini göstermesiydi. Bugün takımıza baktığınızda Fenerbahçe aidiyeti yüksek, başarılı ve kuvvetli bir kadro oluşturduğumuz görüyorum. Hayallerinde futbol oynamak isteyen bayanlara kadromuzun çabasının ilham olduğunu düşünüyorum.” halinde konuştu.

Ligdeki durumlarından da bahseden Danabaş, şunları söylemiş oldu:

“Yeni kurulmuş sadece 6 aylık uğraş gücü yüksek bir kadro olarak şu an 11 maçta 9 galibiyetle 3. sıradayız. Bu yeni kurulan grup için fazlaca önemli bir muvaffakiyettir. Geçtiğimiz pazar günü ligimizin yıllardır oturmuş takımına sahip ve bu dönem yoluna namağlup devam eden Beşiktaş maçından da galibiyetle ayrıldık. Tüm kadromuzu kutluyorum. Umuyorum ki hoş başladığımız kıssa keyifli sonla biter ve kupaya uzanan kadro biz oluruz. Hasan Beyefendi Çiftliği’ne teşekkür ediyor, iş birliğimizin güzel olmasını diliyorum.”

Hasan Beyefendi Çiftliği Kurucu Ortaklarından Ele Tapan ise “Bu sponsorluğumuzu tüm bayan ve çocuklarımızın spor yaşantılarını takviye vermek ismine hayata geçirdiğimiz değerli bir toplumsal sorumluluk projesi olarak görmekteyiz. Hasan Beyefendi Çiftliği olarak çalışanlarımızın yarıdan fazlası bayan çalışanlarımızdan oluşmaktadır. Fenerbahçe Spor Kulübünün gerek bayan hakları konusunda sergilediği duruşu gerekse de Atatürkçü kimliği bizi bu sponsorlukta motive eden en kıymetli güç oldu. Tüm sportmen arkadaşımıza yürekten muvaffakiyetler diliyoruz.” tabirlerini kullandı.