Fenerbahçeli Bilecik’ten ‘cincon’ özrü: Lisan sürçmesi yaşadım

PeLe

New member
Fenerbahçeli Bilecik’ten ‘cincon’ özrü: Lisan sürçmesi yaşadım Dün oynanan Galatasaray ve Fenerbahçe bayan futbol kadrolarının akabinde Fenerbahçe İdare Şurası Üyesi Erol Bilecik yaptığı açıklamayla reaksiyon çekti. Bilecik, Fenerbahçe’nin 7-0 kazandığı maçın akabinde soyunma odasında yaptığı ve FBTV’den canlı yayınlanan konuşmasında oyunculara “Canı gönülden tebrik ediyorum. Bizleri gururlandırdınız. Biz Galatasaray’a, cincona 6 Kasım’da 6 tane atmıştık, siz 7 Aralık’ta 7 tane attınız” dedi.

ÖZÜR DİLEDİ

Bilecik’in Galatasaray’a “cincon” demesi toplumsal medyada büyük reaksiyon topladı. Biroldukça taraftar Bilecik’i kelamlarından dolayı eleştirdi. Bilecik ondan sonrasında şahsi toplumsal medya hesabından yaptığı açıklamada lisan sürçmesi yaşadığını belirtti ve özür diledi.

Bilecik şu sözleri kullandı:

“Bugün, Galatasaray Spor Kulübü ile bir arada kıymetli rakibimizin nazik mesken sahipliğinde, Türkiye’nin en büyük iki kulübü olarak ortaya fazlaca kıymetli bir duruş koydu.
Bizleri en güzel biçimde ağırlayan Galatasaray Spor Kulübü’ne ve topluluğuna, başta Sn. Lider Burak Elmas olmak üzere teşekkürlerimizi sunarız.
Ayrıyeten maç sonunda soyunma odasındaki aile içi konuşmam sırasında yaşanan lisan sürçmesiyle oluşan bahtsız durumun rakibimize karşı rastgele bir gayeyle yapılmadığını tabir etmek isterim.
Bu mevzunun, maçın kıymetinin üzerine geçmesi sebebiyle duyduğum samimi üzüntüyü başta Galatasaray Spor Kulübü ve tüm kamuoyu ile paylaşıyorum.”

2018’den beri Fenerbahçe’de yöneticilik yapan Bilecik, 2017-2019 içinde da TÜSİAD İdare Şurası Başkanlığı yaptı.

Ne olmuştu?

Galatasaray ve Fenerbahçe bayan futbol grupları dün bayana yönelik şiddete karşı farkındalık yaratmak için dostluk maçı düzenlediler. Nef Stadyumu’nda oynanan çabayı Fenerbahçe 7-0 kazandı.

(HABER MERKEZİ)