Fatih Terim: Daha da çekecekmiş üzere görünüyor

PeLe

New member
Fatih Terim: Daha da çekecekmiş üzere görünüyor Galatasaray Teknik Yöneticisi Fatih Terim, Randers maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Randers karşısında tipi geçen taraf olmak istediklerini söyleyen Fatih Terim, gündemin öne çıkan konusu Marcao konusunda ise, “Marcao bir kusur yaptı. Cezasını da çekiyor. Daha da çekecekmiş üzere görünüyor” dedi.

İşte Terim’in açıklamalarından satır başları:

Randers’ı tahlil ettik. Çaba gücü yüksek, teğe birde agresif ve tempoyu yükseltebilen, temaslı oynayan bir ekip. İkili maçlarda dikkatli olmak gerekiyor. Nasıl olsa 2. maç var dememek gerekiyor. En uygun kararı almak istiyoruz. Ekibime güveniyorum.

Kümelere kalacak olan kadronun Galatasaray olmasını diliyorum ve oyuncularıma inanıyorum.

Marcao bir yanılgı yaptı. Cezasını da çekiyor. Daha da çekecekmiş üzere görünüyor. Galatasaray kıymetlerini, topluluğumuzun en değerli isimlerinden öğrenmemekle kalmayıp tıpkı vakit içinde onlarla yaşayarak öğrendim. Galatasaray bedellerini, menfaatlerini yalnızca dün değil, bundan daha sonra da en âlâ biçimde koruyacağıma herkes emin olabilir. Değerlerimizden taviz vermeden, kulüp çıkarlarına nazaran karar vereceğimiz. Kosecki ve Felipe Melo olayları deniyor. Her idmanda, soyunma odasında çeşitli hadiseler olur. Lakin bunlar bizim alanımızdır. Biz kimseden bir şey saklamıyoruz. Sadece bizde değil, futbol aleminde her idmanda, her koridorda çeşitli olaylar oluyor. Fakat bunlar sabah biter, öpüşülür, ayrılırlar. Bu bizim olay. Lakin bu olay akredite alanda gerçekleşti. Bunu yönetmek o kadar kolay değil. Kimseden bir şey saklamıyoruz, lakin birilerinin dediklerine nazaran de hareket etmeyeceğiz.

Galatasaray menfaatlerini koruyarak fakat değerlerlerinden de taviz vermeden devam edeceğiz.

7 Eylül’e kadar transferle ilgili tasarruflarımız olacağını aslına bakarsan söylemiştim. Futbol dinamik bir oyun. Biz hiç kimsenin deklarasyonu ya da baskısıyla hareket etmeyiz. İşin teknik kısmını ben konuşurum, idari kısmını idare konuşur ve son sonucu lider verir. Şu an Marcao’nun yerine transfer konuşmak için epey erken.

Kesinlikle herkes niyetini söylemekte özgürdür. Lakin bunu dikte ettirip, Galatasaray’ı kaosa sürükleme uğraşları beğenilen değil. Bu manada liderimizin da son açıklamalarına %100 katılıyorum.

Bütün arkadaşları ve Galatasaray topluluğu Kerem’i en âlâ biçimde destekledi. Burada yapan da yapılan da bizim oyuncumuz. sonucu biz veririz. Hatalı bulduğumuzu kimsenin önüne atmayız. Mağdur olanı ise yalnız bırakmayız. Kerem’in gençliğinden bahsediyoruz. Fakat Marcao da 35 yaşında değil, ortalarında 2 yaş var. Kerem’i toparlayacağız. Bu olayın disiplinle bir alakası da yok. O an verilen tepkidir.

Ne hatalı bulduğumuzu kimsenin önüne atarız, ne de mağdur duruma düşüreni yalnız bırakırız! Bu olayın alanda olması her insanın iştahını kabarttı. Lakin Galatasaray biz bu işlere tokuz.

Mbaye Diagne, bize katkısı olan bir futbolcu. Ekibe fazlaca geç katıldı. Takımın her kesimini kullanırım lakin gitmesi gereken var ise masraf. Diagne yeterli gidiyor, üst üste de oynuyor, inşallah daha da güzel şeyler yapacak diye düşünüyorum.

Oğulcan konusunu biliyorsunuz. Tahir Kıran ile konuşup anlaşırız demiştim. Liderler konuştular, anlaştılar. Oğulcan konusunda, liderler konuştular anlaştılar. Bir genç alıyoruz da 3 tane genç veriyoruz üzere bir durum olmasın. Ali Yavuz büsbütün verilmiştir ancak Ali Yavuz alınacağı vakit birinci alacak grup Galatasaray’dır.