Fatih Özgökçen: Konya takviyesini ardımıza aldık

PeLe

New member
Fatih Özgökçen: Konya takviyesini ardımıza aldık Konyaspor Kulüp Lideri Fatih Özgökçen, medya mensuplarıyla bir ortaya geldi.

Gerçekleştirilen görüşmede Lider Fatih Özgökçen açıklamalarda bulundu.

Kulübün sportif başarısı ve ekonomik çalışmalarından bahseden Lider Özgökçen, “Genel itibariyle kulübümüzün sportif muvaffakiyetleri ya da sportif durumu her insanın malumudur. İnşallah sportif muvaffakiyet noktasında da hem basketbol açısından hem futbol açısından dönem sonuna kadar güzel bir yerde olmayı dilek ediyoruz. Ekonomik noktada çalışmalarımız ağır bir biçimde devam ediyor. Kulübümüze ne katkı sağlayabiliriz? noktasında idare şurası üyelerimizle gece gündüz muhasebesini yapıyoruz, çalışıyoruz. Bu noktada da Konya’nın takviyesini ardımıza aldık diyebilirim” dedi.

“Katkı sağlayacak atletlerimizi yetiştirmeye uğraş edeceğiz”

Kulübe yeni kazandırılacak olan tesisler hakkında konuşan Fatih Özgökçen, “Tesisleşme noktasında geçen hafta sonu Etraf, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum’un iştirakiyle, Büyükşehir Belediyemizin ihale etmiş olduğu ve Büyükşehir Belediyemiz tarafınca yapılacak olan, benim de son derece kıymet verdiğim projenin temelleri atıldı. İnşallah bu proje tamamlandığı vakit Konyaspor Kulübü tahminen de Avrupa standartlarının da üzerinde bir tesisleşme noktasına adım adım yaklaşacak. Şu andaki mevcut tesisimizi, yeni tesis tamamlandığında altyapımıza devredeceğiz. Mevcut tesis altyapıya devredildiği vakit Türkiye’de tahminen örneği az rastlanır bir altyapı tesisi olarak da Konyasporumuz’a katkı sağlayacak atletlerimizi yetiştirmeye uğraş edeceğiz. Natürel ki bu yapılacak tesisler, hizmetler külliyen Konyaspor Kulübüne, Konya’nın spor anlayışına katkı sağlayacak iş ve süreçlerdir. Tesisleşme konusunda ne kadar fazlaca ileri gidilirse spor kültürü açısından da Konyamız da belli bir yere gelineceğini düşünüyorum. Buradaki tesisleşmeler tahminen ülkemizdeki biroldukça kulübümüze de örnek olacak. Bu çalışmaların da son derece kıymetli olduğunu belirtmek istiyorum” sözlerini kullandı.

“Çalışmanın hakkını vererek bir yerlere gelme isteği içerisindeyiz”

Konyaspor’un bilhassa futbol noktasında bu dönem itibariyle ülke gündeminde biraz daha geniş yer bulmaya başladığını lisana getiren Özgökçen, “Takdir edersiniz ki taraflı tarafsız herkes objektif kıymetlendirme yaptığı vakit oynanan hoş oyunun insanlara zevk verdiğini belirtiyor. Bu haklı, hoş oynanan oyunun sonucunda de kadromuz şu an itibariyle ligde ikinci durumda. İnşallah, 38 maçlık bu dönem içerisinde 90 dakikalık çabayı tüm döneme yaydığımız vakit inanıyorum ki Konyaspor Kulübü futbol kadrosu dönemi epeyce düzgün bir yerde tamamlayacaktır. Şu anda bir şey söylemek gerçek olmaz. Biz döneme başladığımız günden beri belirtmiş olduğumuz üzere mütevazi takımla sonuna kadar o çalışmanın hakkını vererek bir yerlere gelme isteği içerisindeyiz. niçinini sürece uğraş ve hevesi içerisindeyiz. Bunu yaptığımız takdirde de kararın âlâ olacağını varsayım ediyorum” diye konuştu.