Undertaker
New member
“İşletmeler için yenilenebilir kaynaklardan enerji verimliliği ve enerji üretimi”, 13 Şubat Perşembe günü saat 9.30'dan başlayarak Toskana bölgesi tarafından düzenlenen bir web seminerinin temasıdır.
Toplantının merkezinde, son tarih 14 Mart 2025'e kadar uzatılan üç çağrının sunumu, PR FESR 2021-2027 programının bir parçası olarak işletmelere yönelik. Özellikle, uygunluk gereksinimleriyle ilgili katılım yöntemleri gösterilecektir e
değerlendirme kriterlerine.
Eserler, Ambiente ve Dairesel Ekonomi Monia Monni'nin kurumsal selamlanmasıyla açık olacak. Bölge yöneticilerinin, Giancarlo Cappelli, Giancarlo Cappelli yetkilileri ve topluluk fonları ve enerji ile ilgili Avrupa fonlarının yönetiminin bölgesel yöneticilerinin raporları, Valerio Marangolo izleyecek. Daha sonra açıklama ve açıklama talepleri için alan. Seminerin sonucunun 12.30 olması planlanmaktadır.
Etkinliğe katılmak için, “Buraya Kayıt” ı tıklayarak programın altındaki bağlantıya kaydolmanız gerekir.
Aşağıda, üç çağrının her biri ile ilgili bilgilere danışacak bağlantılar:
– Gayrimenkul yerleri için yenilenebilir kaynaklardan termal ve elektrik enerji üretim tesislerinin inşası için projeler çağrısı
www.sviluppo.toscana.it
– Üretim süreçlerinin enerji verimliliği projelerini arayın
www.sviluppo.toscana.it
– İş sitelerinin gayrimenkulünün enerji verimliliği projeleri için çağrı
www.sviluppo.toscana.it
Toplantının merkezinde, son tarih 14 Mart 2025'e kadar uzatılan üç çağrının sunumu, PR FESR 2021-2027 programının bir parçası olarak işletmelere yönelik. Özellikle, uygunluk gereksinimleriyle ilgili katılım yöntemleri gösterilecektir e
değerlendirme kriterlerine.
Eserler, Ambiente ve Dairesel Ekonomi Monia Monni'nin kurumsal selamlanmasıyla açık olacak. Bölge yöneticilerinin, Giancarlo Cappelli, Giancarlo Cappelli yetkilileri ve topluluk fonları ve enerji ile ilgili Avrupa fonlarının yönetiminin bölgesel yöneticilerinin raporları, Valerio Marangolo izleyecek. Daha sonra açıklama ve açıklama talepleri için alan. Seminerin sonucunun 12.30 olması planlanmaktadır.
Etkinliğe katılmak için, “Buraya Kayıt” ı tıklayarak programın altındaki bağlantıya kaydolmanız gerekir.
Aşağıda, üç çağrının her biri ile ilgili bilgilere danışacak bağlantılar:
– Gayrimenkul yerleri için yenilenebilir kaynaklardan termal ve elektrik enerji üretim tesislerinin inşası için projeler çağrısı
Bando FER imprese | Sviluppo Toscana S.p.A.
– Üretim süreçlerinin enerji verimliliği projelerini arayın
Bando Energia Imprese processi produttivi | Sviluppo Toscana S.p.A.
– İş sitelerinin gayrimenkulünün enerji verimliliği projeleri için çağrı