Elmas’tan Özdemir’e karşılık: Bir güzellik yapıp istifa edin

PeLe

New member
Elmas’tan Özdemir’e karşılık: Bir güzellik yapıp istifa edin DUVAR – Galatasaray Spor Kulübü Lideri Burak Elmas, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) bugün kendisi ile ilgili yaptığı açıklamaya sarı-kırmızılı grubun resmi internet sitesinden yayımlanan açıklama ile yanıt verdi.

Burak Elmas, açıklamasında şu sözlere yer verdi:

“Kulübümüzün demokratik bir biçimde ve tüzüklerimize uygun olarak gerçekleşen Olağan Genel Heyeti daha sonrası, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı’nın yaptığı açıklamayı hayret ve kederle okudum. Kendisi, altı kişinin bir ortada şahit olduğu bir görüşmede yaşananları hiç bir telaş duymadan palavra olarak nitelemiştir. Asıl palavra budur! Sayın Lider, asli vazifesi olan Türk futbolunu yönetmeyi ve çürümüş hakemlik kurumunu ıslah etmeyi başaramadığından, her durumdan ucuz kahramanlık üretmeye çalışmaktadır.

Sayın Nihat Özdemir,

TÜRK FUTBOLUNA SON BİR DÜZGÜNLÜK YAPIN ve İSTİFA EDİN!

Bu vesileyle belirtmek isterim ki yeni idaremizin belirleneceği seçimlerimiz tamamlanıp, mazbatamızı devrettiğimiz bakılırsavdeki son saniyemize kadar Galatasaray ve adalet için gayret etmeye devam edeceğiz.”

NE OLMUŞTU?

Burak Elmas’ın kulübün olağan genel heyeti toplantısında yaptığı “Federasyona gittim. kimi vakit her şeyi anlatamıyorsun. Anlatırsam yer yerinden oynar niçin dedim? Hocama 2 maç daha az versinler diye. Federasyon liderinin odasında hocama laf edildiği vakit masaya yumruk vurdum. Bunları anlatmadım” açıklamasına Türkiye Futbol Federasyonu’ndan “iddiaları üzere, ‘masaya yumruk vurma’ ve bahsetmiş olduğu diyaloglar da hayal ürünüdür” karşılığı verilmişti. (HABER MERKEZİ)