Ekranlara geri dönüyor! İşte Dilmen’in yeni adresi

PeLe

New member
Ekranlara geri dönüyor! İşte Dilmen’in yeni adresi Ünlü futbol yorumcusu ve eski futbolcu Rıdvan Dilmen TRT ile muahedeye vardı.

Zahid Sobacı toplumsal medyadan duyurdu

Sobacı, son olarak NTV’de %100 Futbol programında yorumculuk yapan ve ondan sonrasında yorumculuğu bıraktığını açıklayan eski futbolcu Rıdvan Dilmen’in artık TRT Spor’da ekranlara çıkacağını deklare etti.

“%100 FUTBOL”

Sobacı açıklamasında, “TRT Spor yeni döneme damga vuracak bir program ile giriyor. “%100 FUTBOL” artık TRT Spor’da. Futbolculuğu ve yorumculuğuyla bir marka olan Rıdvan Dilmen, gündemi TRT Spor’da belirleyecek. Futbolun referans programı, devre ortası ve maçların bitiminde karşınızda olacak” sözlerine yer verildi.

Yorumculuğu niye bırakmıştı?

Ünlü spor yorumcusu, toplumsal medya hesabından yaptığı açıklamada ”43 yıl evvel lisanslı futbolcu olarak girdiğim Türk futbol ailesine, onurumla, gururumla, namusumla hizmet ettiğim Ulusal Futbolcu- Teknik Yönetici – Futbol Yorumcusu olarak yürüttüğüm süreci bugün itibariyle sonlandırıyorum. Vicdanım fazlaca rahatım. hiç bir şahıs, topluluk ve kurumla ilgili asla saygısızlığım olmadı. Son periyotta organize bir biçimde gaye gösterilerek bana ve aileme yaşatılan üzüntüyü, iftiraları öbürleri üzere kabul etmem mümkün değildir!” sözlerini kullandı.

Dilmen’in ayrılık niçini kendisine yönelik yapılan iftiralar olduğu vurgulandı.

”43 yıl evvel lisanslı futbolcu olarak girdiğim Türk Futbol Ailesine; onurumla, gururumla, namusumla hizmet ettiğim Ulusal Futbolcu – Teknik Yönetici – Futbol yorumcusu olarak yürüttüğüm süreci bugün itibariyle sonlandırıyorum. Vicdanen çok rahatım. hiç bir şahıs, topluluk ve kurumla ilgili asla saygısızlığım olmadı. Lakin son devirde organize bir biçimde gaye gösterilerek bana ve aileme yaşatılan üzüntüyü, iftiraları diğerleri üzere kabul etmem mümkün değildir. Şimdiye kadar olduğu üzere; merhum babamın ve annemin bana bıraktığı en manalı miras olan DİLMEN soyadını Rabbim müsaade verdiği sürece onurumla taşımaya devam edeceğim. Doğuş Kümesi Satın Lideri Ferit Şahenk Bey’e ve NTV ailesine teşekkür ederim. Tüm izleyicilerimize minnettarım. Yakın vakitte; bana ve aileme yapılan iftira dolu bu kampanyanın aktörlerini, asıl maksatlarının şahsım üzerinden halkı kin ve nefretle kutuplaştırmak olduğunu, tetikçilerini ve azmettiricilerini bilgi ve evraklarla tek tek ifşa edeceğimden kimsenin kuşkusu olmasın. Sevgi ve hürmetlerimle Rıdvan Dilmen”

Dilmen, ayrılık açıklamasında ”Son periyotta organize bir biçimde maksat gösterilerek bana ve aileme yaşatılan üzüntüyü, iftiraları öbürleri üzere kabul etmem mümkün değildir!” tabirlerine yer verdi. Geçtiğimiz devirde MHK Lideri Serdar Tatlı’nın Rıdvan Dilmen aracalığı ile getirildiği öne sürülmüştü. Son olarak A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, ”Artık Rıdvan Dilmen’in Serdar Tatlı olayına biraz daha değişik bakmak lazım” demişti.

Başka yandan, hakem Hüseyin Göçek ve Rıdvan Dilmen’in bir arada yemek yediği argüman edilmişti. Dilmen bunu yalanlarken, ”Ben Hüseyin Göçek ile yemek yemişim… Cihan Turhan da öteki bir husus varken olta atıyor. Ben Hüseyin Göçek’i ne gördüm ne yemek yedim” sözlerini kullandı.

KAYNAK: AJANSSPOR