Domenec Torrent’ten Kerem Aktürkoğlu açıklaması!

PeLe

New member
Domenec Torrent’ten Kerem Aktürkoğlu açıklaması! Galatasaray Teknik Yöneticisi Domenec Torrent, 2-0 kazandıkları Yeni Malatyaspor maçının akabinde açıklamalarda bulundu.

Domenec Torrent’in açıklamaları şöyle:

“İlk yarı hayal kırıklığıydı”

“İlk yarı hayal kırıklığıydı. Birinci yarıda gördüğümüz şey, kabul edilebilir değildi.”

“Hafta ortasında bu maçın değerli olduğunu konuşmuştuk”

“Hafta ortasında bu maçın değerli olduğunu konuşmuştuk. Medyada Fenerbahçe maçından daha sonra Galatasaray için dönemin bittiğine yönelik haber ve yorumlar vardı. Ben kalan 6 maçı kazanmamız gerektiğini hatırlattım.”

“Birincisi biz Galatasaray’ız”

“Birincisi biz Galatasaray’ız. En güzelleriyle oynamamız gerekiyor. İkincisi de beş saha oyuncusunu dışarda bırakmak gerekiyor. Ben katiyen gençlere güvenen bir hocayım. Önümüzdeki dönem da devam edersem, yaz devrinde katiyen genç oyuncular A ekiple çalışmaya başlayacak ve dönem boyunca baht yakalayacaklar. Flamengo’da 7 oyuncuyu dahil etmiştim. Barcelona’da da aslına bakarsan genç oyunculara talih verme anlayışı var.”

“İlk yarıda farklı, ikinci yarıda farklı bir takımdık”

“İlk yarıda makus oynadık. Herkes başına göre hareket ediyordu. Bugün bu kadro Fenerbahçe’den daha fazla sorun çıkardı. Daha fazla ani atak buldu. Hoca olarak bu biçimde bir şeyi kabul edemem. İkinci yarıda ise kanatları kullandık, birfazlaca fırsat yakaladık. Kadromuzdaki sorun, iki gol bulmak için fazlaca sayıda duruma muhtaçlığımız oluyor. Ligin en çok konum yakalayan üç kadrosundan biriyiz lakin epey az efektifiz. İkinci yarıda fazlaca daha uygun oynadık. Birinci yarıda farklı, ikinci yarıda farklı bir gruptuk.”

Domenec Torrent, maçtan alındıktan daha sonra Kerem Aktürkoğlu ile içinde yaşanan diyalogla ilgili soruyu, “hiç bir sorun yok. Her hafta sonu maça çıkmak için efor sarf eden bir oyuncu. Sakatlığından dolayı yaklaşık 70 dakika oynar diye düşünmüştük. Biraz daha fazla oynadı. Ama oyuncular içinde kimi vakit yanlış anlaşılmalar olabiliyor. Onunla alakalı. Sakin olmasını söylemiş oldum. İnanılmaz bir oyuncu ve hem de inanılmaz bir insan. Bütün oyuncular ellerinden geleni yapmak istiyor ve kendileri gol atmak istiyor. kimi vakit ortalarında bu biçim konuşmalar geçebiliyor. hiç bir ehemmiyeti yok. Kıymetli bir şey değil yani.” formunda yanıtladı.