Mezopotamya
New member
Investing.com – AK Parti küme toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bilhassa kamu bankaları aracılığıyla üreticiye ve vatandaşa dayanak olmaya devam edeceklerini belirterek ilerleyen günlerde yeni bir müjde vereceğini belirtti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları şöyleki:
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları şöyleki:
- Ekonomimize yapılan taarruzlarda daha evvel olduğu üzere tüm imkanlarımızla gayret ediyoruz.
- İktisatta büyük bedeller ödedik, ödüyoruz lakin yatırım, üretim, istihdam ve cari fazla amacıyla başlatmış olduğumız programımızı muvaffakiyetle sürdürüyoruz.
- Ekonomimiz %7 büyüdü birinci çeyrekte. Amaçlarımıza uygun bir sonuç aldık.
- Hayat pahalılığı karşısında canı yanan vatandaşımızın külfetini biliyoruz, lakin misal külfetlerin tüm dünyada yaşandığını biliyoruz.
- Vatandaşlarımız müsterih olsun kimseyi çaresizliğin pençesine terk etmeyeceğiz.
- Tarım Kredi Kooperatiflerinin sayısı 1300’e ulaştı, gaye bunu 3000’e yanlışsız çoğaltmak ve vatandaşımızın daha ucuz daha sağlıklı eserler elde etmesini sağlamak.
- Enflasyondan kaynaklanan refah kaybını adım adım telafi edecek önlemleri hayata geçireceğiz.
- Çalışanıyla patronuyla esnafı çiftçisiyle her insanın faydalanacağı paketleri hazırlıyor, uygulamaya koyuyoruz.
- Önümüzdeki haftalarda ve aylarda yeni muştularla milletimizin karşısında olacağız.