Mezopotamya
New member
BURSA (DÜNYA) – Coşkunöz Holding’in kurucusu Kemal Coşkunöz tarafınca temelleri 1988 yılında atılan Coşkunöz Eğitim Vakfı (CEV), İŞKUR ve Bursa Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğü ile kıymetli bir protokole imza attı. İmzalanan protokol ile üç kurumun iş birliğiyle İŞKUR tarafınca sunulan etkin iş gücü hizmetleri kapsamında mesleksel eğitimler düzenlenmesi kararlaştırıldı. Proje kapsamında bugünün ve geleceğin mesleklerine yönelik Siber Güvenlik, Bilgisayarlı Makine İmalatı (CNC) ve Endüstriyel Kalıpçılık eğitimleri verilecek. CEV’de gerçekleştirilecek eğitimler, 2022’nin Şubat ayında başlayacak. Protokol Coşkunöz Holding İdare Konseyi Lideri Oya Coşkunöz Aktaş, Bursa Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Vilayet Müdürü Feyzullah Eren Türkmen ve Bursa Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü Serkan Gür tarafınca imzalandı.
“İstihdam sürecinde yanlarında olacağız”
CEV Genel Müdürü Bige Tınmazsoy Susuzlu şunları söylemiş oldu: “Günümüz teknolojilerini de kullanarak geliştirdiğimiz nitelikli mesleksel eğitim programları ve eğitim alanındaki projelerimizle istihdama katkı sağlarken, endüstrinin muhtaçlığı olan nitelikli iş gücünün yetiştirilmesine de takviye olmayı hedefliyoruz. Bu maksatla İŞKUR ve Bursa Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğü ile iş birliği yaparak eğitimlere başlayacağız. Şubat ayında başlayacak 3 farklı eğitime katılacak iştirakçilerin eğitimlerini tamamlamalarının akabinde istihdam süreçlerinde de yanlarında olacağız.” Kurs kapsamında 3 başka program olarak verilecek olan eğitimler CEV’in eğitim atölyelerinde gerçekleştirilecek. Eğitim müracaatları Aralık 2021 itibariyle CEV ve İŞKUR web siteleri üzerinden gerçekleştirilebilecek.
“İstihdam sürecinde yanlarında olacağız”
CEV Genel Müdürü Bige Tınmazsoy Susuzlu şunları söylemiş oldu: “Günümüz teknolojilerini de kullanarak geliştirdiğimiz nitelikli mesleksel eğitim programları ve eğitim alanındaki projelerimizle istihdama katkı sağlarken, endüstrinin muhtaçlığı olan nitelikli iş gücünün yetiştirilmesine de takviye olmayı hedefliyoruz. Bu maksatla İŞKUR ve Bursa Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğü ile iş birliği yaparak eğitimlere başlayacağız. Şubat ayında başlayacak 3 farklı eğitime katılacak iştirakçilerin eğitimlerini tamamlamalarının akabinde istihdam süreçlerinde de yanlarında olacağız.” Kurs kapsamında 3 başka program olarak verilecek olan eğitimler CEV’in eğitim atölyelerinde gerçekleştirilecek. Eğitim müracaatları Aralık 2021 itibariyle CEV ve İŞKUR web siteleri üzerinden gerçekleştirilebilecek.