Cihat Arslan: Öne geçseydik direnebilirdik

PeLe

New member
Cihat Arslan: Öne geçseydik direnebilirdik Spor Toto Harika Lig’in 33. haftasında Yeni Malatyaspor deplasmanda uğraş ettiği Galatasaray’a 2-0 mağlup oldu.

Maçın akabinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Yeni Malatyaspor Teknik Yöneticisi Cihat Arslan, “İki tane maksadı gerçekleştiremeyen ekibin müsabakasıydı. Galatasaray, Avrupa’da, ligde, Türkiye Kupası’nda istediği sonuçları alamadı. Biz de maalesef farklı bir ligde oynayacağız. Direnmeye çalışıyoruz. 5 hafta kaldı. Kadrosu motive etmeye çalışıyoruz. Egzersizden vazgeçen oyuncuları içeriye katmaya çalışıyoruz. Kolay bir durum değil. Galatasaray daha evvel skor bulabilirdi. Bizim epey net bir iki tane konumu var. Tahminen oyunu tutma ismine öne geçseydik direnebilirdik. Golü yiyince direncimiz kayboldu. Direnmekten çok ekip kendi halinde kaldı. 120 saniye 2 gol yedik. Galatasaray özelinde, Galatasaray’a evvelce hizmet etmiş, bu formayı giyen biri olarak geçmişle bugünü arbede ederse en çok ziyanı gelecek görürmüş. Hem Galatasaray hem bizim ismimize kongresi var. Toplulukların bütünleşip o bizim Avrupa’da şahlanan Galatasaray’ı inşa etmesini temenni ediyorum. Bizim de yeni bir ligde yeni bir inşa yapmamız lazım. Seneye oynayacağımız ligi kabullenmeyen oyuncular olabilir. Tetteh ve Mustafa gününde olsaydı golü bulabilirdik. Kenan’ın vermiş olduğu uğraş beni epey keyifli etti. Ertaç sonucunı ben verdim. Ertaç epey şey kattı. Kaptanlık yaptık. Seneyi inşa ederken yeni oyunculara da talih vermemiz gerekiyordu. Ertaç bizi öbür oyuncular üzere bizi bırakıp gitmedi” diye konuştu.