Bursaspor’dan hakem isyanı!

PeLe

New member
Bursaspor’dan hakem isyanı! İstanbulspor ile Bursaspor Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda karşı karşıya geldi.

Gayretin 7. dakikasında konuk takım Namiq Alasgarov ile 1-0 öne geçti. Mesken sahibi ekip 33’te Ferhat Yazgan’ın attığı golle birlikteliği sağladı. İstanbul grubuna galibiyeti getiren golü ise 68. dakikada Valon Ethemi attı. Maçta son gol ise 90. dakikada Jetmir Topalli’den geldi.

Yeşil beyazlı ekipte Mert Yılmaz 85. dakikada kırmızı kart gorerek grubunu 10 kişi bıraktı.

Bu kararın akabinde play-off çizgisinde yer alan İstanbulspor puanını 51’e yükseltirken düşme çizgisindeki Bursaspor 31 puanda kaldı.

Bursaspor Teknik Yöneticisi Mustafa Er ve başka yardımcı antrenör Hayati Köse’nin kırmızı kart görmesinden dolayı maç sonu basın toplantısına kaleci antrenörü Murat Alkan katıldı.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Murat Alkan, maça epeyce yeterli başladığımızı lakin hakem yanılgılarından dolayı puan kaybettiğimizi belirtti.

Alkan, “Ne yazık ki hakem Burak Pakkan hoca yardımıyla puan alacağımız maçta kaybettik. 2-2 olsaydı maç bu biçimde bitmeyecekti, bir daha mağlup olacaktık. Çocuklar elinden geleni yaptılar ancak hakemi geçemedik. Benim niyetim kalan maçlarda bu ekibin ligde kalacağı tarafında. Bu çocuklar her şeyiyle daha da âlâ olacaklar. Soyunma odasında Mustafa hoca kadrosu topladı ve ‘Bu ligde kalacağız. Biz burada ihtilal yaptık. Bütün kalan 6 maçı kazanacağız’ dedi. Bu grup her gün daha da üzerine koyarak gidecek. Denizlispor ve Gençlerbirliği maçıyla bir arada daha ileriye gideceğiz. Bursaspor topluluğundan tam takviye istiyorum. Bu grup daha yeterli yerlere gelecek. Oynadığımız oyun aşikâr. Elimizden gelen her şeyi yapacağız” tabirlerini kullandı.

İstanbulspor – Bursaspor maçının hakemine bir reaksiyon de Teksas Kümesi’nden geldi.

Bursaspor Taraftar Kümesi Teksas‘ın toplumsal medya hesaplarından yapılan paylaşımda “Biz, sizin değil, Allah‘ın adaletine inanırız. Bizden çaldıklarınızı, sizden geri alacağız!” tabirleri yer aldı.