Bu sesleri duyuyor musunuz (brrr-ah bah bah-bah)? İşyerinde koreograflar.

B-Boy

Global Mod
Global Mod
Sadece “brrr- okumak için hareket ettiğiniz hissine sahip misiniz?Uh BAH BAH-BAH ”? Kalite ve sesin verilmesine ek olarak, bu sesler genellikle hoparlörün gövdesinden dansçının gövdesine aktarmayı amaçlamaktadır, bu da artan bir performansa neden olur. Bankhead, “Herkes koreayı bildikten sonra bile, hala çok gürültü yapıyorum çünkü motive edici.” Dedi.

Pop şarkıcısı Normani için bir müzik videosu üzerinde çalıştığında, makyaj sanatçısının resif ve kükrediğinde sesini aldığını fark etti. “Sean, bu sabah benim alarm gürültüsü olacak,” dedi Bankhead, “çünkü duyduğumda çok heyecanlıyım.”

Bu motivasyonel yön dans eğitimi ortamlarında önemli bir rol oynamaktadır. Los Angeles'taki Debbie Allen Dance Academy'de caz dans öğretmeni O'Neal, öğrencileri tarafından geçen sonbaharda internette ünlü hale gelmeden çok önce yetenekli bir hype sanatçısı olarak biliniyordu. “Tabii ki ortaya çıkan” klasik “5, 6, 7, 8” in bir varyasyonu, O'Neal, bir sınıf rutini aracılığıyla genç bir öğrenciyi eğittiği ve tezahürat ettiği bir video açar. Virüs klibi, Amy Poehler'den Jennifer Lopez'e kadar hepsinin onayını aldı.

O'Neal, “Her zaman sesler ve boplar yaptım ve adımlarla ilgili olmasına rağmen, bu da bu çocuklar için olumlu bir ortam yaratmakla ilgilidir.” Dedi. Genç dansçılarla dolu bir sınıfta, biraz daha fazla bakım seslendirmesi ile yaklaşıyor: kasten sesleri, sayıları ve adımları karıştırdığını söyledi – “ve bir hazırlık, hup! Çift çift, Deet-Deet-da-da-da-da-da “-Bu öğrencilerin çeşitli öğrenme stillerini yansıtmak için.

“En iyi şekilde kendiniz almanıza yardımcı olmak istiyorum ve bu farklı dansçılar için farklı geliyor” dedi. Videosu çevrimiçi olarak başladıktan sonra: “Bu anı yaşadım, bekleyin – sanırım motivasyonel bir konuşmacıyım!”

Danancılar ayrıca motivasyon ve ilhamdan sonra kaydırın. Ve bir dansçının (veya bir kulağın) bakış açısının sanat formu hakkında cazip bir içgörü sunarlar. Ancak O'Neal, ana akım miktarların dansçıları kendilerini sevmeleri için aynı nedenden dolayı sevdiğine inanıyor: sözsüz konuşmaları evrensel bir iletişim biçimidir. “Ne olduğunu bilmiyor olabilirsin ama sen bilgi Nedir, ”dedi O'Neal.